Türkiye Haber Girişi : 11 Nisan 2023 02:14

Depremde engelli olmak! 'Sen de bir el' kampanyası başlatıldı

Depremde engelli olmak! 'Sen de bir el' kampanyası başlatıldı
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu, 11 ili doğrudan ve derinden olumsuz etkileyen yüzyılın felaketinde engelli vatandaşlar için 'sen de bir el at' kampanyası başlattı.

Kampanyada deprem sonrası engelli duruma gelenler ve engelli olup da felaketi yaşamış kişilerin acılarını hafifletmek amaçlanıyor.

 

Bu kapsamda yıl sonuna kadar  Ankara Valiliği tarafından izin verilmiş olan ‘Sen de Bir El At’ bağış kampanya adına RTÜK Onaylı TV ve Radyo Kamu spotları da hazırlandı.

 

“Birlik olmak başlangıç, birlikte çalışmak başarıdır, gelin yaraları birlikte saralım”

 

Kampanyanın duyurulması noktasında yayın desteği sağlanması için medya kuruluşlarına seslenen Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, “Birlikte daha güçlüyüz. Sizlerin küçük bir desteği başkasının engelsiz yaşama ilk adımı olabilir. Bu temel insani ihtiyaçların ivedi bir şekilde giderilmesi gerekmektedir. “Birlik olmak başlangıç, birlikte çalışmak başarıdır, gelin yaraları birlikte saralım diyor ve ‘Sen de bir El At’ bağış kampanyamızın tanıtım spotlarını ve görsel çalışmalarını tüm Medya kuruluşlarımızın kendi mecralarında uygun gördükleri zaman ve yayın akışlarında yayınlayarak destek vermelerini bekliyoruz” dedi. HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.