Spor Haber Girişi : 26 Şubat 2012 17:53

Depremzede çocuklardan büyük başarı

Depremzede çocuklardan büyük başarı
İsviçre'de düzenlenen 11 yaş futbol müsabakalarındaki temsilcimiz Vanlı çocuklar, bir üst gruba yükseldi.
Erzurum Ajans-İsviçre'de düzenlenen 11 yaş futbol müsabakalarındaki temsilcimiz Vanlı çocuklar, bir üst gruba yükseldi.
İsviçre'nin Aargau şehrindeki Swis Master U-11 müsabakalarında Türkiye'yi temsil eden depremzede Vanlı çocuklar, ilk maçlara tutuk başlayıp son iki maçta ise ezici bir üstünlük sağlayarak üst gruba yükseldi. Anadolu Spor Akademisi (ASA) Van U-11 Futbol Takımı'nı İsviçre'nin Aargau şehrindeki Swis Master Turnuvası'nda gurbetçiler yalnız bırakmadı. Maç boyunca minik temsilcilerimize desteklerini esirgemeyen İsviçreli gurbetçiler, atılan her golle adeta coştular. ASA Van Takımı'nı tribünlerden izleyen
gurbetçiler, "Çocuklar ilk başlarda biraz tutuk davrandılar. Sonradan toparladılar. İyi motive ettik çocukları, şu anda takımın havası iyi. Onlara moral vermek için geldik. Tabi ki çocuklarımız için buradayız. Bayrağımızı, Türk milletini temsil etmek için buradayız. Yani çok güzel bir coşku kaybederlerse de bunun için biz buradayız. Çocuklarımız gelmiş onlara canı gönülden destek olmak için ailece buradayız" dediler.
Ağrı, Hakkari, Muş, Erzurum'un ardından Van takımıyla da dünyada adını duyuran Anadolu Spor Akademisi (ASA), kısa süreli hazırlıklarına rağmen turnuvalarda başarılarını sürdürüyor. Van takımı ilk maçlarındaki başarıları ile bir üst tura çıkmaya hak kazanırken, bir üst turda zorlu ekiplerle karşılaşacak. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.