Bölge Haber Girişi : 10 Aralık 2011 15:18

Depremzedeler Milli piyangodan umudu kesti

Depremzedeler Milli piyangodan umudu kesti
Depremin vurduğu Van`da satışa sunulan mili piyango yılbaşı özel çekiliş biletleri, geçen senelerin aksine ilgi görmedi.
Erzurum Ajans-Depremin vurduğu Van`da satışa sunulan mili piyango yılbaşı özel çekiliş biletleri, geçen senelerin aksine ilgi görmedi.

Milli Piyango İdaresinin yılbaşı özel çekiliş biletleri deprem bölgesi Van`da da satışa çıktı. Özel çekilişte tam bilet 36 liradan, yarım bilet 18 liradan, çeyrek biletler ise 9 liradan satılan yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi, bu yıl da geçen yıl olduğu gibi 5 milyon lira olacak. Milli Piyango İdaresinin milyonluk ikramiyeleri artırmasıyla birlikte ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 3 kişi, en fazla da 9 kişi, 2012`ye milyoner olarak girebilecek.

Yılbaşı özel çekilişinde rekor ikramiye olarak 40 milyon lira verecek talih kuşunun, ayrıca 1 adet 5 milyon lira, 1 adet 1 milyon, 10 adet 500 bin, 50 adet de 100 bin lira dağıtacağını belirten Seyyar Bayi Hecer Bulun, ancak satışlardan fazla umutlu olmadıklarını belirtti. Geçen yıl Erzurum Şube Müdürlüğü`nden 30 bin TL değerinde bilet aldığını anlatan Bulun, bu yıl 5 bin TL değerinde bilet aldığını söyledi. Yaklaşık 10 gündür biletlerin satışına başlamalarına şimdiye kadar 20 adetini sattığını kaydeden
B
ulun, "Hem depremlerin sonucunda yaşanan bir mağduriyet var, hem de Van`da fazla insan kalmadı. Bunun için satışlarımızda çok düşeceğini tahmin ediyorum ve o yüzden bu yıl az bilet aldım. Zaten beklediğim gibi oldu ve işler çok kötü gidiyor" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.