Siyaset Haber Girişi : 06 Mayıs 2013 16:31

Destici'den Oltu teşkilatı'na ziyaret

Destici'den Oltu teşkilatı'na ziyaret
Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğu Anadolu Bölgesi Genişletilmiş İstişare Toplantısı, Müceldili Konağı'nda yapıldı.
Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi (BBP) Doğu Anadolu Bölgesi Genişletilmiş İstişare Toplantısı, Müceldili Konağı'nda yapıldı.

Toplantı sonrası BBP Oltu İlçe Teşkilatını kabul eden Genel Başkan Mustafa Destici, genç ve dinamik dava adamlarına ülkenin her zaman ihtiyacı olduğunu belirtirken en kısa zamanda Oltu'yu ziyaret etme sözü verdi.

Oltu'nun tarihi, kültürel ve coğrafik açıdan oldukça önemli bir ilçe olduğuna değinen Destici, Oltu İlçe Teşkilatı ile siyasi gündem üzerine de bir sohbet yaptı.

Oltu'yu en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini aktaran Destici, "Yoğun bir programımız var. 20 yıl önce kurduğumuz partimizin ta o zaman yayınladığımız Milli Mutabakat bildirgesinin bugün bile aynı geçerliliği sürdürdüğünü herkes görmektedir. Biz halkımıza gerçekleri anlatmak üzerine siyaset yapıyoruz. 20 yıl önce yaptığımız tespit ve değerlendirmeler, bugün ülkemizin geldiği noktada ne kadar isabetli bir öngörüde bulunduğumuzun en açık delilidir. Düne kadar bırakın düşünülmesini konuşulmasının bile mümkün görülmediği hadiseler bir bir iktidar eliyle yapılır olmuştur. Terörle, teröristle masaya oturmayı kabul etmeyen iktidar biranda çark edip, koca bir devleti bu kirli masaya oturtmayı nasıl içine sindirebilmiştir, bunu anlamak mümkün değil. Bizim üzerimize düşen halkımıza doğruları anlatmaktır. İktidar olmak, ülkeyi yönetmek Allah'ın takdiridir." şeklinde konuştu.

Bu arada BBP Genel Başkanı Mustafa Destici kabul ettiği Oltu İlçe Teşkilatı ile yakından ilgilenirken koyu bir sohbetin yaşandığı görüşmede; BBP Oltu İlçe Başkanı Hikmet Dağ ile yönetim kurulu üyeleri Fırat Aydın, Ali Meral ve Alperen Ocakları İlçe Başkanı Emrah Ayaz ise görüşmenin anısına Genel Başkan Destici'ye üzerinde ismi yazılı bir Oltu Taşı tespih hediye etti.

DESTİCİ, KAZAZEDELERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ


Öte yandan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı için geldiği Erzurum'da dün Erzurum-Tortum karayolunda yaşanan 3 kişinin yaşamını yitirdiği 11 kişinin de yaralandığı kazayı haber alır almaz toplantı sonrası kazazede ve yakınlarını hastanede ziyaret etti.

Kazadan dolayı duymuş olduğu üzüntüyü kazazede yakınlarıyla paylaşan Genel Başkan Mustafa Destici, "Yaşamını yitirenlere Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Allah yakınlarına sabırlar versin." dedi.

Yaralı yatağında ziyaret ettiği kazadan yaralı olarak kurtulan Oltu Atatürk İlkokulu Müdürü Kenan Er'e acil şifalar dileyen Destici, "Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın." diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.