Spor Haber Girişi : 15 Ocak 2018 17:30

Dev organizasyon için pist yapıyorlar

Dev organizasyon için pist yapıyorlar
Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde 18-21 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Snowboard Boardercross Dünya Şampiyonası için geri sayım başlarken, pist yapımı da tam gaz devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum Palandöken Kayak Merkezi’nde 18-21 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak olan Snowboard Boardercross Dünya Şampiyonası için geri sayım başlarken, pist yapımı da tam gaz devam ediyor.

Erzurum 18-21 Ocak 2018 tarihleri arasında dev bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacak.

Snowboard boardercross Dünya Şampiyonası Erzurum’da gerçekleştirilecek. 22 ülkeden 186 sporcu ve antrenör yarışlar için Erzurum’a gelecek.

Dev organizasyon öncesinde Erzurum’da pist yapım çalışmaları da aralıksız sürüyor. Palandöken Kayak Merkezi’nde yapımı devam eden pistlerin hazırlanmasında yabancı ülkelerden 15 kişilik bir ekip yer alırken, Kayak Federasyon’unda görevlendirdiği 65 kişilik ekip hazırlıklarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte yapıyor.

Nefes kesecek olan yarışlar için hazırlanan pistlerin yapım çalışmasını yerinde görmek için Palandöken Kayak Merkezi’ne giden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, pist yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum olarak yine çok büyük bir kayak organizasyonuna ev sahipliği yapacakları için çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirerek, “Erzurum artık kış ve buz sporlarında dünyanın aranılan organizasyon merkezlerinden biri olmuştur!” diye konuştu.

Snowboard boardercross yarışları öncesinde 18 Ocakta resmi antrenmanlar yapılacak. 19 Ocakta elemelere sahne olacak olan müsabakalarda finaller 20 Ocak Cumartesi günü gerçekleşirken, takım yarışları da 21 Ocak Pazar günü yapılacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Bakım şart 01 Ocak 1970 02:00

    Anladık yarışma var da diğer pistlere de bakım yapsanız iyi olur...