Erzurum Haber Girişi : 11 Ocak 2022 15:55

Deva Partisi, saha çalışmalarını sürdürüyor

Deva Partisi, saha çalışmalarını sürdürüyor
DEVA Partisi, Dadaşların derdini dinleyerek çalışmalarını sürdürüyor.

ERZURUM AJANS - Erzurum DEVA Partisi, kentte halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Parti yetkilileri saha çalışmalarına ağırlık verdi.


İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurum'da esnaf ve halk ziyaretlerini sürdürüyor. Saha çalışmalarını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Bingöl, 4 koldan çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Edirne İl Başkanı Kerem Arda ve ailesini Erzurum'da ağırlayan Bingöl, Ziraat Mühendisleri Odası'na da ziyaret gerçekleştirdi. Palandöken İlçesi'nde Tepeköy ve Yağmurcuk Mahalle muhtarlarıyla da görüştüklerini aktaran Vahit Bingöl, partili gençlerin 4 ilçede faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade etti. 


"Oturmaktan yorulduk"


Tarihi Rüstem Paşa Bedesteni'ne de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Vahit Bingöl ve ekibi, çarşı esnafının derdini dinledi. Esnafın zamlardan şikayetçi olduğuna dikkat çeken Başkan Bingöl, "Artan maliyetler, kira zamları, elektrik zamları, esnafı para kazanamaz hale getirmiş Tarihi çarşıda esnaf 'oturmaktan yorulduk' diyor" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İrfan Yetim 12 Ocak 2022 23:23