DEVA Partisi Yakutiye Ve Aziziye Başkanlarını Seçti

Erzurumajans-Erzurum'da 17 Ekimde İl Kongresini gerçekleştirecek olan Deva Partisi'nde bu gün çifte seçim yaşandı. Yakutiye ve Aziziye i İlçe Başkanlığı seçimleri yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Yakutiye İlçe Başkanlığına delegelerin oylarıyla Samed Tosun seçilirken, Aziziye İlçe Başkanlığı'na ise Emin Bucuğa seçildi.

 

Yapılan seçim sonucu, Yakutiye  İlçe Başkanı Samed Tosun'un yönetimi şu isimlerden oluştu:

 

 

DEVA Partisi  Aziziye ilçesinde de seçim heyecanı vardı.

 

Deva Partisi Aziziye İlçe Başkanlığına ise yapılan kongrede  Emin Bucuğa seçildi. Aziziye İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

 

 

 

DEVA Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl yaptığı açıklamda, yeni seçilen ilçe başkanlarına başarılar dileyerek, "Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın katılımı ile 17 Ekim'de gerçekleştireceğimiz İl kongremiz sonrasında, yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza başlayacağız. Erzurum'un dertlerine DEVA olmaya talibiz" dedi.

 

Yakutiye İlçe Başkanlığına seçilen Samed Tosun, ise kongre açılış konuşmasında, ''Kongremize hazırlık süresince gece-gündüz demeden tecrübe ve birikimiyle sadece İl Başkanı gibi değil, aynı zamanda bir abi gibi bize destek olan İl Başkanımız Vahit Bingöl'e teşekkür ederiz.

 

Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan'ın önderliğinde il il, ilçe ilçe kongrelerini yaparak günden güne büyüyen DEVA Partisi kervanına katılmanın sevinci ve mutluğu içindeyiz. Kongremiz, vatanımıza milletimize ve şehrimize hayırlı olsun.'' dedi.

  • 3 / 1 DEVA Partisi Yakutiye Ve Aziziye Başkanlarını Seçti 0

  • 3 / 2 DEVA Partisi Yakutiye Ve Aziziye Başkanlarını Seçti 1

  • 3 / 3 DEVA Partisi Yakutiye Ve Aziziye Başkanlarını Seçti 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.