Eğitim Haber Girişi : 13 Eylül 2017 20:15

Devlet korumasındaki çocuklar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

Devlet korumasındaki çocuklar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan çocuklar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.
Erzurumajans-Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan çocuklar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuk evlerinde kalan çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş'ı ziyaret ederek, yeni eğitim ve öğretim yılını değerlendirdiler.

İlbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocuklarla tek tek ilgilendi.

Devlet olarak her zaman çocukların yanında olduklarını belirten İlbaş "Yeni eğitim ve öğretim yılında çocuklarımızın başarısını önemsiyoruz. Çocuklarımızın okul hazırlıkları tamamlandı. Yeni okula kayıt olacaklar ve farklı okullara gideceklerin kayıt işlemlerini yaptırdık. Çocuklarımızın eğitimlerini çok önemsiyoruz. Üniversite sınavının kazanan çocuklarımız bizlerin gurur kaynağı" dedi.

Ziyarette çocuklara eşlik eden Mecidiye Çocuk Evi görevlisi Handan Bir ise İlbaş'a çocuklarla ilgili bilgi verdi. Ziyarete katılan çocuklar İlbaş'ı kendilerine çok yakın bulduklarını belirterek, İl Müdürü İlbaş'ın kendilerine her alanda destek verdiği için teşekkür ettiler.

Ziyaret sonunda çocuklar İlbaş'a kurum logosunun yer aldığı el sanatları tablo hediye ettiler.

Ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Tamer Ekinci, İsmet Erdal ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal'da hazır bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.