Spor Haber Girişi : 07 Ekim 2017 20:30

Dilaver Yılmaz: Çamaşır değiştirir gibi hoca değiştirilmez

Dilaver Yılmaz: Çamaşır değiştirir gibi hoca değiştirilmez
BB Erzurumspor Başkanı Dilaver Yılmaz, kamuoyundan ve taraftarlarda teknik direktör Osman Özköylü'ye ömür biçmesi ile ilgili olarak, "Çamaşır değiştirir gibi hoca değiştirmek olmaz. Bizim hocamızla iki senelik sözleşmemiz bulunuyor" dedi.
Erzurumajans-Teknik Direktör Krizinin yönetimin desteği ile son bulduğu ortamda Kulüp Başkanı Dilaver Yılmaz, bu süreçteki suskunluğunu Pusula'ya bozdu. Yılmaz, kadro dışı olaylarından, teknik heyet krizine kadar tüm konulara açıklık getirdi.

Teknik Direktör Osman Özköylü'nün geçmişteki başarıları nedeni ile kendilerinin  bu hoca ile 2 yıllık sözleşme yaptıklarını belirterek, "Kimse hocamıza ömür biçmesin, 'yok şu maçtan sonra gider, yok böyle olur' söylemlerinden artık kurtulmalarını istiyoruz. Çünkü çamaşır değiştirir gibi teknik direktör değiştirilmez. Biz teknik direktörümüzle uzun süre devam etmek için yola çıkmışız" şeklinde konuştu.

İstikrardan yana bir kulübüz

Ligin 34 haftalık uzun bir maraton olduğunun altını çizen Başkan Yılmaz, "Üç beş maçla hoca değişikliği olmaz. Biz istikrardan yanayız, bir hoca gitti, diğer hoca geldi, o da iki üç haftada bekleneni veremedi, o zaman ne olacak yine mi hoca değişikliği olacak. İnsanlar bir şey düşünürken, iyi düşünmeli. Biz BB Erzurumspor olarak Osman Hocayı güvenerek ve isteyerek bu takımın başına getirmişiz. Tüm taraftarımızın da bizim kararımıza saygı duymasını istiyoruz. Tabi ki, hocamızı herkes sevecek diye bir koşul ileri sürmüyoruz. Beğenen de olur, beğenmeyen de. Ama biz bu kulübün başında camiayı temsil ediyorsak, yönetimimizin aldığı kararlara da taraftarımızın ve kamuoyunun saygı duymasını istiyoruz" dedi.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 01 Ocak 1970 02:00

    Tamam iste istikrarla devam edin..muhtemelen bu istikrarla takim 2 yilda 3.lige duser..bence siz biraz taraftara kulak verin..

  • Yiğido58 01 Ocak 1970 02:00

    Osman ilk erzurumspor başına geldiği zaman yine bu sitede yorum yapmıştım. SivaSSporu Samsunsporu kısaca gittiği her takımı batırdı. Dadaslar bu adama prim vermesin dedim ama ne yazikki durum iyi değil. Dadaslar ile birlikte superligin tozunu artırmayı isteriz. İnşallah hemen Osmanı gonderip iyi bir başlangıç yaparsınız, Sivas'tan sevgiler..

  • Mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    Futbolun f sinden anlamazsın benim gibi birde çıkmış beyanat veriyorsun tamda şahsına münhasır "çamaşır değişir gibi hocamı değişir diye". Paran var sanıyosunki herşeyi konuşurum

  • Kadir 01 Ocak 1970 02:00

    Osman hoca değil sen ve üstündekilerin gitmenizi istiyoruz. Yeter Allah aşkına. Erzurum'u yediniz yediniz yediniz.

  • Ejder 01 Ocak 1970 02:00

    Başkan yanliş tercihti bunu ta ogun yazmiştim.heyecan hareketli sifatlari taşiyan erzurumun dadaşin fitri yapisina uygun hocaya ihtiyaç var.ozaman daraliyor sayin başkan