Erzurum Haber Girişi : 27 Haziran 2022 12:22

Diplomasını amcasının elinden aldı

Diplomasını amcasının elinden aldı
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı. Diploma alanlar arasında Beyin ve Sinir Cerrahı olan amcası Mehmet Hakan Şahin'i örnek alan Nuran Merve Şahin de vardı.

ERZURUM AJANS / Kültür Merkezi’nde düzenlenen diploma törenine akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı törende mezun olan Nuran Merve Şahin, diplomasını Beyin ve Sinir Cerrahi ABD Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Hakan Şahin’in elinden aldı.

 

 

Atatürk Üniversitesi’nin genç cerrahlarından olan Mehmet Hakan Şahin, “Bugün emeklerinizin karşılığını andınız ancak daha yeni başlıyor. İyi birer hekim, iyi birer cerrah olabilmeniz için daha çalışmalı ve alanlarınızla ilgili gelişmelir yakından takip etmelisiniz” diyerek tüm mezunları tebrik etti.

 

Çocukluğundan beri amcasını örnek aldığını söyleyen Nuran Merve Şahin ise, “Mezun olduğum için çok mutluyum. Ben de amcam gibi en iyiler arasında yer almak için daha çok çalışacağım” diye konuştu. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.