Erzurum Haber Girişi : 03 Kasım 2017 18:15

Diva-Sen'in Erzurum Şube Başkanı Karadaş oldu

Diva-Sen'in Erzurum Şube Başkanı Karadaş oldu
'İnsan Sevgisi Önceliğimiz Olacak' mesajı vererek göreve başlayan Diva-Sen Erzurum Şube Başkanı Yusuf Karadaş, "Diva-Sen olarak Milli ve manevi değerlerimizi en üst düzeyde tutarak çalışacağız" dedi.
Erzurumajans-'İnsan Sevgisi Önceliğimiz Olacak' mesajı vererek göreve başlayan Diva-Sen Erzurum Şube Başkanı Yusuf Karadaş, "Diva-Sen olarak Milli ve manevi değerlerimizi en üst düzeyde tutarak çalışacağız" dedi.

Erzurum'da Diva-Sen'in çatısı altında daha etkin hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Diva-Sen Erzurum Şube Başkanı Yusuf Karadaş, "Görev yaptığım sürece ben ve mesai arkadaşlarım kimseyi incitmeden öncelikli değerimiz sevgi, hoş görü olacak. Sendikalarımız, sivil toplum kuruluşları bir ülke için önemlidir. Önemli olan gücümüzü üyelerimizin, ülkemizin ve bütün insanlığın yararına kullanabilmektir. Gücümüzü korumak için teşkilatlarımızı canlı tutmalıyız. Etkin ve verimli bir din hizmeti için maddi gereksinimler ve manevi donanımı sağlamak zorundayız. Din görevlilerimiz insan ve İslamiyet'i buluşturan çok şerefli bir görevi yerine getiriyor. Diva-Sen olarak toplumun belirli bölümlerini değil; bütün insanlığın muhatap olduğu bir mesleği icra ediyoruz. Din görevlisi her alanda olduğu gibi sivil toplum kuruluşlarında da farkını ortaya koymalıdır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milli ve manevi değerlerimizi en üst düzeyde tutarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Diva-Sen Erzurum Şubesi olarak hizmetlerimizin daha verimli olabilmesi adına ilçe teşkilat çalışmalarımıza önem vererek teslim aldığımız bu önemli görevimiz Erzurum'a hayırlı, uğurlu olsun diliyorum" açıklamalarında bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.