Türkiye Haber Girişi : 01 Temmuz 2023 16:02

'Diyanet tarihinin en yüksek rakamı diyerek' duyurdu

'Diyanet tarihinin en yüksek rakamı diyerek' duyurdu
Ali Erbaş, "Milletimiz bu yıl 745 bin 535 hisse kurbanını bize emanet etti. Bunu yurt içinde ve yurt dışında şöyle kaba taslak düşündüğümüz zaman 35 milyon insana ulaştırıyoruz ve bu çok büyük bir iyilik hareketidir" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mekke’de Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi. Erbaş, “Milletimiz bu yıl 745 bin 535 hisse kurbanını bize emanet etti. Bunu yurt içinde ve yurt dışında şöyle kaba taslak düşündüğümüz zaman 35 milyon insana ulaştırıyoruz ve bu çok büyük bir iyilik hareketidir” dedi.

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Mekke’de Türk basın mensuplarıyla bayramlaşma merasiminde buluştu. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Erbaş, Kurban Bayramında ulaşılmadık yer kalmaması için çalıştıklarını dile getirdi.

 

 

Diyanet tarihinin en yüksek rakamı

 

Başkan Erbaş, Türk milletinin Diyanet İşleri Başkanlığına ve TDV’ye güvendiğine dikkat çekerek, “Milletimiz bu yıl 745 bin 535 hisse kurbanını bize emanet etti. Bunu yurt içinde ve yurt dışında şöyle kaba taslak düşündüğümüz zaman 35 milyon insana ulaştırıyoruz ve bu çok büyük bir iyilik hareketidir. Yurt içindeki vatandaş memnuniyeti zaten gayet iyi, Diyanet tarihinin en yüksek rakamıdır bu rakam. Böylece geçen sene ki kurban sayımızın da yüzde 41 nispetinde üzerine çıkmış durumdayız. Başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç olan her yerinde mazlum, mağdur, fakir, fukara, muhtaç kardeşlerimize halkımızın yardım elini ulaştırıyoruz. Bu güzel tablo bize aziz milletimizin büyüklüğünü ve cömertliğini açıkça ortaya koyuyor” açıklamalarında bulundu. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.