Erzurum Haber Girişi : 31 Mart 2016 23:15

Diyarbakır'dan Erzurum'a acı haber

Diyarbakır'dan Erzurum'a acı haber
Diyarbakır'ın Otogar mevkiinde PKK'lı teröristler tarafından polis servis aracının geçişi sırasında bombalı aracın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan polislerden Mustafa Karakaya'nın acı haberi babaocağı Erzurum'a ulaştı.
Erzurumajans-Diyarbakır'ın Otogar mevkiinde PKK'lı teröristler tarafından polis servis aracının geçişi sırasında bombalı aracın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu şehit olan polislerden Mustafa Karakaya'nın acı haberi babaocağı Erzurum'a ulaştı.

Erzurum'a 140 kilometre uzaklıktaki İspir ilçesinde yaşayan Güler- Yahya Karakaya çiftinin iki erkek çoğundan en büyüyüğü olan 27 yaşındaki Mustafa Karakaya bugün Diyarbakı'da düzenlenen bombalı saldırda 6 meslektaşı ile birlikte şehit düştü. Acı haberi alan sehidin ailesi karayolu ile Diyarbakır'a hareket etti. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde özel harekat polisi olarak görev yapan Mustafa Karakaya'nın bir yıllık evli olduğu bildirildi.

(DHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.