Ekonomi Haber Girişi : 06 Ekim 2012 15:00

DNC petrolden bir hizmet daha

DNC petrolden bir hizmet daha
Erzurum da 2011 yılında hizmete giren DNC PETROL bir yıl sonra ikinci istasyonunu Maksut Efendi Mahallesi girişinde hizmetine açtı.
Erzurum Ajans-Ramazan KARATAŞ'ın haberi-Erzurum da 2011 yılında hizmete giren DNC PETROL bir yıl sonra ikinci istasyonunu Maksut Efendi Mahallesi girişinde hizmetine açtı.

Erzurum da 2011 yılında hizmete giren DNC PETROL bir yıl sonra ikinci istasyonunu Maksut Efendi Mahallesi girişinde hizmetine açtı. Petrol istasyonu kısa süre önce hizmet vermeye başlamasına rağmen sürücülerden yoğun ilgi görüyor.

Merkezi Yakutiye ilçesi 50'nci Yıl Caddesi üzerinde DNC Petrol adıyla 2011 yılında hizmete açılan  Jet-Pet akaryakıt istasyonu  bir yıl boyunca müşterilerine yaptığı özel indirimler, kaliteli akaryakıt, uygun fiyat ve sunduğu  etkili hizmetiyle sürücülerin uğrak yeri oldu.

ERZURUM'A ÖNEM VERİYORUZ

DNC Petrol İşletme Müdürü Dinçer Kazmacı Erzurum şehrine  büyük önem verdiklerini belirtti. Dinçer, "Erzurum da ilk  istasyonumuzu geçen yıl temmuz ayında hizmete açtık.Açıldığımız gün halkımıza verdiğimiz  akaryakıtta %8, LPG de %10 indirim sözümüzü 5 yıl boyunca  kesintisiz devam ettirecek ve  bu hizmetimizi daha da artıracağız. JET-PET  DNC Petrol olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana yüksek kaliteli ve eksiksiz akaryakıtımız, nitelikli ve güler yüzlü hizmet anlayışımızla müşterilerimize yenilikçi ve dürüst bir çalışma ahlakıyla hizmet veriyoruz. Bu çabamızın karşılığında her geçen gün artan müşteri sayımız ve pazar payımız bizlere hem mutluluk hem de gurur veriyor. Her iki istasyonumuzda LPG, motorin, benzin hizmetlerinin yanı sıra hava-su, ücretsiz oto yıkama, market gibi özel hizmetlerde bulunuyor. İstasyonlarımızda 30'u aşkın  personel görev yapıyor'' dedi.

Dinçer Kazmacı, kısa bir süre içinde açılan akaryakıt istasyonlarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı tüm müşterilerine teşekkür etti. (Palandöken)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.