Bölge Haber Girişi : 25 Ağustos 2010 02:30

Doğalgaz boru hattında patlama!..

Doğalgaz boru hattında patlama!..
Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi'nden geçen, İran'dan Türkiye'ye gaz akışını sağlayan doğalgaz boru hattında, bugün akşam saatlerinnde bilinmeyen bir nedenle patlama oldu.

Erzurum Ajans- Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi'nden geçen, İran'dan Türkiye'ye gaz akışını sağlayan doğalgaz boru hattında, bugün akşam saatlerinnde bilinmeyen bir nedenle bir patlama oldu.

Patlamanın ardından yangın çıktı. Yaklaşık 100 metreye kadar yükselen alevler, yakındaki köylerde ve ilçede korku yarattı. Dikendere Köyü mevkiindeki patlama sonucu meydana gelen yangının alevleri, yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Erzurum'un Horasan İlçesi'nden de görüldü.

Ortalığı cehenneme dönüştüren patlama sonrasında olay yerine çok sayıda itfaiye ve BOTAŞ görevlileri sevkedildi. BOTAŞ görevlilerinin daha önce de bölgede çıkan yangınlarda olduğu gibi istasyonlarındaki vanaları kapatarak yangının sönmesinin bekleneceği tahmin ediliyor.Jandarma, bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.