Erzurum Haber Girişi : 27 Ekim 2022 14:36

Doğalgaz borusu patladı! Sızıntı 20 dakika sürdü

Doğalgaz borusu patladı! Sızıntı 20 dakika sürdü
Erzurum'da Erzincankapı semtinde yapılan alt yapı çalışması sırasında doğal gaz borusu patladı. Paniğe neden olan ve 20 dakika süren sızıntı, ekiplerin müdahalesiyle önlendi.

 

Erzurum öğlen saatlerinde büyük bir tehlike atlattı. Erzincankapı 1. Şeyhler Sokak üzerinde su arızası onarımı için çalışma yapan Erzurum Su Kanalizasyon İdaresi ekipleri, cadde altından geçen doğal borusunu patlattı.

 

 

Çevrede polis ekipleri tedbir alırken, olay yerine Palen Doğalgaz ekipleri sevk edildi.  Bölgede bir süre basınçlı gaz çıkışı yaşanırken,  koku ve yüksek ses çevrede paniğe neden oldu.

 

 

Olay yerinden geçenlerin burunlarını ve kulaklarını kapattığı gözlendi.  Palen Doğalgaz görevlilerinin ellerinde yangın söndürme tüpü ile beklediği alanda arıza yaklaşık 20 dakikada onarıldı.

 

 

Onarım çalışmasının tamamlanmasıyla bölgedeki trafik akışı da normale çevrildi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Abdurrahim FIRAT 28 Ekim 2022 08:37

    Halis bey kazı çalışması yapılmadan önce tüm altyapı kuruluşlarına bilgi verilip, kazı çalışması daha sonra yapılmaktadır.

  • halis demir 27 Ekim 2022 15:43

    kazı yapmadan önce palene bir haber verin. ya patlasaydı facia olsaydı ne olacaktı. bu kadar acemilik yakışmıyor eskiye. 20 dakikalık sızıntı binlerce m3 gaz eder.