Siyaset Haber Girişi : 31 Ocak 2023 16:18

"Doğalgaz fiyatını neden düşürmüyorsun kardeşim"

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Toplantısında konuştu. Evlerdeki doğalgaza indirim yapılmasını istedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, "Bu rejim bizi mahvetti. Bu rejim Türkiye Cumhuriyeti Devleti için bir beka sorunudur. Türkiye buradan çıkmak zorundadır" dedi. 

 

Konuşmasında doğalgaza indirim isteyen Kılıçdaroğlu,  "Rusya Ukrayna savaşından sonra doğalgaz fiyatları yüzde 80 düştü. Dünyada ucuzladı. Erdoğan hiç ses çıkarmıyordu. Sanıyordu ki Bay Kemal’in dünyadaki gelişmelerden haberi yok! Hemen söyledim, haberim var. Doğalgaz fiyatları yüzde 80 düştü sen niye düşürmüyorsun dedim. Hemen harekete geçtiler. Sadece sanayiciler ve doğalgaz santralleri için düşürdüler, az düşürdüler ama. Konutlarda iş yerlerinde yok. Oralarda düşürmediler" dedi. 

 

 

"Kışın en ağır geçtiği mevsimin en derinden hissedildiği Erzurum Kars gibi kentlerimiz var" diyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti.

 

"Doğalgaz fiyatını neden düşürmüyorsun kardeşim. Sen de yüzde 80 ucuz alıyorsun, neden milletin sırtına bunu yıkıyorsun. Bu adaletsiz bir vergi, çözümünü istiyoruz. Umuyoruz konutlarda, iş yerlerinde doğalgaz fiyatını düşürmüş olurlar. Allah nasip eder iktidar olduğumuzda göreceksiniz, hiçbir evin ne doğalgazı ne elektriği ne suyu kesilecek. Sosyal devlet onların yanında ve hizmetinde olacak." HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadas 02 Şubat 2023 07:11

    Ne yapsın bakmış Erzurum milletvekilleri birşeye yaramıyor Erzurum için hiç bir şey yapmıyor sorunları ben dile getireyim bari diyor Kılıçdaroğlu akp ye de oy yok maalesef ekonomi uçtu diyen zekası geriden gelen zihniyetler borçla borç ödüyor millet görmüyorlar galiba...

  • Müdür'e Cevap 01 Şubat 2023 13:45

    Osman öcalan'i TRT ye çıkaranlara oy yok

  • Müdürrrrrr 01 Şubat 2023 07:04

    Kurdistan devleti kurma hayali olan ,Erzurum u da hayali haritalarinda buna dahil eden teröristlerle işbirliği yapanlar mı bizi düşünüyormuş???Ne algı beeee...Geç bunları..

  • Dadas 31 Ocak 2023 17:32

    Sayın Kılıçdaroğluna Helal olsun Allah razı olsun. Oyum Kılıçdaroğluna insAllah.