Bölge Haber Girişi : 31 Ocak 2012 11:44

Doğu donuyor

Doğu donuyor
Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Kars ve Ağrı’da eksi 13 derece olarak ölçüldü.
Erzurum Ajans-Doğu Anadolu Bölgesinde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Kars ve Ağrı’da eksi 13 derece olarak ölçüldü.
Erzurum Meteoroloji Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölgede bugün hava parçalı çok bulutlu ve kar yağışlı geçecek. Bölgede kaydedilen gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Erzurum’da 9, Erzincan’da 4, Kars ve Ağrı’da 13, Ardahan’da 12, Iğdır ve Bayburt’ta 5 derece.
Günün tahmin edilen sıcaklık değerleri ise; Erzurum’da eksi 6, Erzincan’da 0, Kars’ta eksi 6, Ağrı ve Ardahan’da eksi 5, Iğdır’da 4, Bayburt’ta eksi 2 derece.
Ö
te yandan soğuk hava Erzurum’da semt pazarlarında meyve ve sebze satışı yapan esnafı üşüttü. Ürünlerinin soğuktan bozulmaması için satış yaptıkları çadırlara soba kuran esnaf, “Çok soğuk. Meyve, sebzelerin donup bozulmaması için sobalı tedbir alıyoruz” dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.