Bölge Haber Girişi : 11 Nisan 2015 15:03

Doğubayazıt'ta facia: Anne ve baba ile 6 çocuğu ölü bulundu

Doğubayazıt'ta facia: Anne ve baba ile 6 çocuğu ölü bulundu
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde ikamet eden 8 kişilik bir aile evlerinde ölü bulundu.
Erzurumajans-Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde ikamet eden 8 kişilik bir aile evlerinde ölü bulundu. Aile bireylerinin yedikleri yemekten ya da sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye yaklaşık 17 kilometre uzakta bulunan Alıntepe köyünde meydana geldi. Köy sakinlerinden alınan bilgilere göre, dün İstanbul'dan gelen baba Kadir Zeyet, ailesi ile birlikte yemek yedikten sonra yattı. İstanbul'da olan ailenin diğer bir çocuğu, sabah saatlerinde babasını cep telefonundan aradı ancak cevap alamayınca amcasını aradı. Bunun üzerine amca eve gelerek aileyi kontrol etmek istedi. Kapıya vurmasına rağmen uzun süre ses gelmeyince kapıyı kırarak içeri giren amca, kardeşi olan baba Kadir (50) anne Antike, çocukları Kenan (10), Erdem (11), Miraç (3), Semra 813), Erkan ve Özlem Zetey'i yerde hareketsiz halde yatarken gördü. Olayın duyulması ile birlikte bölgeye jandarma ve sağlık sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrollerde şahısların hayatını kaybettiği tespit edildi.

Zeyet ailesinin ölüm nedeninin, soba ya da gıda zehirlenmesinden kaynaklı olabileceği ihtimali üzerine duruluyor.

Ev, jandarma ekipleri tarafından kontrol altına alınırken, savcının olay yerine gelmesi bekleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    AİLEYE ALLAHTAN RAHMET KEDERLİ AİLE YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLETİM