Bölge Haber Girişi : 22 Şubat 2012 10:39

Dondurucu soğukta zorlu yolculuk

Dondurucu soğukta zorlu yolculuk
Gece en düşük hava sıcaklığının eksi 26 derecede ölçüldüğü Kars'ta dondurucu soğuklar, İstanbul istikametinden Kars'a gelen otobüs sürücüsüne zor anlar yaşattı.
Erzurum Ajans-Gece en düşük hava sıcaklığının eksi 26 derecede ölçüldüğü Kars'ta dondurucu soğuklar, İstanbul istikametinden Kars'a gelen otobüs sürücüsüne zor anlar yaşattı.
İstanbul'dan Kars istikametine gelen Bilal Dince yönetimindeki yolcu otobüsünün camları, Kars ve Erzurum arasında adeta buz kesti. Otobüsün içerisindeki termometre ibrası ise eksi 25-26 derecelere kadar düştü. Otobüs sürücüsü Bilal Dince bir eliyle direksiyonu tutarken, diğer eliyle de kenarındaki camların buzunu silerek aynalarını kontrol etti. Sürücü Dince, "Ben 15 yıllık bir şoförüm ama bu yaşıma kadar hiç böyle bir soğuk görmedim gerçekten de hava çok soğuk kendim şu anda hem araba kullanarak bazen
bir elimle direksiyon tutuyor bir elimle de çamların buzlarını silip aynalarımı kontrol ediyorum" dedi.
Öte yandan, Hak dinlenme tesislerinin camlarında yaklaşık bir metrelik buzların asılı olduğu görülürken, Selim ilçesinde de aşırı soğuklar nedeniyle bir sokak köpeği donarak öldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.