Erzurum Haber Girişi : 12 Kasım 2012 11:30

Dört mevsim kapalı alanda mangal keyfi

Dört mevsim kapalı alanda mangal keyfi
Erzurumlu Eski profesyonel futbocu Kenan Pirim (42) İş dünyasına adım attı.
Erzurumajans-Erzurumlu Eski profesyonel futbocu Kenan Pirim (42) İş dünyasına adım attı. Yıllarca Türkiye’nin değişik illerinde değişik futbol kulüplerinde top koşturan Kenan Pirim, ilk kez kapalı alanda dört mevsim mangal yapılabilen işyeri açarak Erzurum ve bölge halkının hizmetine sundu. Sanayi semtinde Dört Yol Yeni Durakta hizmet vermeye başlayan “Pişti” adlı dört mevsim mangal ve şiş kebap salonu açıldığından itibaren halkın ilgisi ile karşılaştı. Erzurum’da Palandökenspor’un alt yapısından yetiştikten sonra Palandökenspor ve Tedaş 12 Martspor’un 3. Ligde oynadığı dönemlerde attığı gollerle ayakta alkışlanan golcü futbolcu Kenan Pirim, daha sonra Türkiye’nin batısından, güneyine bir çok ilin takımında forma giydi. Ortağı Yıldırım Ülkü ile ortak açtığı iş yerinde halka hizmet vermeye başladı.

PİŞTİ İSMİ İLGİNÇ


Eski futbolcu olan Kenan Pirim, işyerinin isminin Pişti olması ile ilgili olarak, “Biz ortağımla pişti oynarken, aynı anda bir fikir ortaya çıktı, bu ismi belirledik. Pişti birazda yemeği çağrıştırınca, bu isimde karar kıldık” dedi. Erzurum’da ilk kez kapalı bir alanda dört mevsim ‘Kendin Pişir Kendin Ye’ mangal ve şiş kebap salonu açmanın gururunu yaşadıklarını belirten Pirim, “Fiyatlarımız çok ekonomik, buraya gelen insanlar hizmetlerimizden oldukça memnun, iş yerini kısa kısa süre önce hizmete açtık, ama ilgi çok yoğun. İnsanlar soğukta, sıcakta, karda, yağmurda burada kapalı ortamda tüm et çeşitlerini bulabiliyorlar. Nezih bir ortamda gönüllerince mangal ve şiş kebap keyfi yaşıyor” dedi.

EGE’NİN DAMAK TADINI ERZURUM’A TAŞIDI

Kenan Pirim, Ege takımlarında da forma giydi ve yıllarca Ege’de kaldı. Bunun için de Ege’nin damak tadını Erzurum’a taşıdı. Perim, “Çöp şiş Egenin damak tadı ve bizde bu tadı Erzurum ve bölge insanının hizmetine sunmaya karar verdik”dedi. Erzurum’da ilk kez kapalı alanda dört mevsim mangal keyfi sunacakları için mutlu olduğunu belirten Kenan Pirim, “Sıralı halde bulunan ocaklarımızda, siz pişirin, siz yiyin diyoruz. Fiyatlarımız çok uygun, zaten işyerimize gelen vatandaşlar memnuniyetlerini de bize iletiyorlar. Kapalı bir alan olduğu için insanların yağmur, kar, soğuk sıcak sorunu yok. Misafirlerini alıp, işyerimize gelenler gönüllerince burada mangal ve şiş kebap keyfi yaşıyor”diye konuştu.

KENAN PİRİM KİMDİR

Kenan Pirim 1970 yılında Erzurum’da doğdu. Palandökenspor ve Tedaş 12 Martspor formaları ile 3. Lig’de oynadı. 15 yıllık futbol hayatında 10 yıl profesyonel olarak sahalarda top koşturdu. Her sezon 20 gol ortalaması ile oynayan Kenan Pirim, Nazillispor, Tarsus İdmanyurdu, Bingölspor, Eğirdirspor, Erzincanspor ve Iğdırspor takımlarında forma giydi. Kenan Pirim Bingöl’de iki yıl, Tarsus’ta da 3 yıl üst üste görev yaptı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.