Medya Haber Girişi : 13 Kasım 2017 16:15

Dr. Aydoğan Süer'e 'yılın yöneticisi' ödülü

Dr. Aydoğan Süer'e 'yılın yöneticisi' ödülü
MNG Yönetim Hizmetleri'nin Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, magazinkolik.com tarafından düzenlenen etkinlikte, "10 Yıla Damgasını Vuran" saygın işadamı ve sanatçılarla birlikte Kurumsal Ödül Dalında Yılın Yöneticisi Ödülü aldı.
Erzurumajans-MNG Yönetim Hizmetleri'nin Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, magazinkolik.com tarafından düzenlenen etkinlikte, "10 Yıla Damgasını Vuran" saygın işadamı ve sanatçılarla birlikte Kurumsal Ödül Dalında Yılın Yöneticisi Ödülü aldı.

MNG Yönetim Hizmetleri A.Ş' nin Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer, cemiyet hayatının nabzını tutan magazinkolik.com tarafından "10 Yıla Damga Vuranlar" arasında görülerek Kurumsal Ödül dalında Yılın Yöneticisi Ödülü'nü aldı.

Etiler'de bulunan İstanbul Sahne'de gerçekleştirilen görkemli gecede, Türkiye'de kalıcı başarı ve toplumun takdirini kazanan değerli isimler ödüllerini alırken, 8 işadamı ve 9 sanatçı ödüllendirildi.

Alışveriş ve perakende sektöründe 15 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Dr. Aydoğan Süer, Mermerciler Holding, Ankor Holding, Mng Holding gibi firmalarda üst düzey görevler aldı. Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin yönetiminde liderlik yaptı. Süer, ekibiyle birlikte, yeni alışveriş merkezini, 7 ay gibi sınırlı bir sürede yüzde 98 doluluğa ulaştırarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sanatçı Murat Boz'un da katıldığı dev bir açılışla hizmete açan Süer, iş ve ekonomi dünyasının beğenisini kazandı.

"Alışveriş Merkezleri ve Perakendede Sürdürülebilirlik", "Alışveriş Merkezlerinin Geleceği" gibi kitapları ile ticari yaşama akademik anlamda da katkıda bulunan genç yönetici, medyada verdiği röportajlar ve televizyonda gerçekleştirdiği konuşmalarda öncelikli olarak Türkiye'de bilinçli tüketici kesimi oluşturulmasına vurgu yapıyor. Kendi alanında hız, özgün yönetim becerileri ve uzlaşmacı tutumu ile tanınan Dr. Aydoğan Süer, ödülün ardından mutluluğunu ifade etti.

Demet Akbağ gibi değerli sanatçılarla aynı sahnede ödüle layık görülmenin gururunu taşıyan Süer, MNG Yönetim Hizmetleri olarak Erzurum MNG AVM sayesinde Doğu'daki ekonomik yaşamı tanımaya başladıklarını belirterek, bu yatırımı bölge açısından önemli gördüklerini ifade etti. "Alışveriş merkezi yönetiminde en çok özen gösterdikleri konunun, yatırımcı-perakendeci ve son tüketicinin yer aldığı bir üçgende, tüm tarafları mutlu edecek çözümler bulmak" olduğunu söyleyen Süer; Erzurum halkına İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyük şehirlerde görülen alışveriş merkezleri ile aynı zengin marka karması ve konfora sahip büyük bir alışveriş merkezi ile ulaşmaktan dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.