Erzurum Haber Girişi : 26 Kasım 2016 15:30

Dr. Fatih Erbakan, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti

Dr. Fatih Erbakan, Rektör Çomaklı'yı ziyaret etti
Eski Başbakan Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı'nın Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Eski Başbakan Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı'nın Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı makamında ziyaret etti. 

"Irkçı Emperyalizm ve Siyonizmin Planlarından Kurtulmanın Yolları" konferansına katılmak için Erzurum'a gelen Erbakan, ziyarette Rektör Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Atatürk Üniversitesi'nin Türkiye'nin gelişimi açısından adeta bir mihenk taşı olduğunu vurgulayan genel başkan, üniversitenin; bölgeye ve ülkeye büyük faydalar sağladığını belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı Dr. Fatih Erbakan 'a teşekkür eden Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi'ni bulunduğu konumdan daha iyi bir seviyeye çıkarmak için çalışacaklarını söyledi. Çomaklı: "Bilimin yanında, manevi değerlerine sahip çıkan, vatanına milletine hayırlı gençler yetiştirmeye de büyük önem veriyoruz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.