Spor Haber Girişi : 09 Nisan 2014 16:48

DSİ potada finalden döndü

DSİ potada finalden döndü
Kuzey Doğu Bölge Şampiyonasına Erzurum birincisi olarak giden DSİ Spor Genç Erkek Takımı, Trabzonspor'a yenilerek Bölge Birincisi olma şansını finalde kaybetti.
Erzurumajans-Kuzey Doğu Bölge Şampiyonasına Erzurum birincisi olarak giden DSİ Spor Genç Erkek Takımı, Trabzonspor'a yenilerek Bölge Birincisi olma şansını finalde kaybetti.

Erzurum'u temsilen 12-16 Mart 2014 tarihleri arasında Sivas'ta yapılan Yıldız Erkekler Kuzey Doğu Bölge şampiyonasında DSİ Spor Yıldız Erkek Takımı, 3. Oldu. Trabzonpor'un şampiyonluğu ile tamamlanan Bölge Şampiyonasında Rize'ye bir sayı farkla mağlup olan Erzurum DSİ Spor üçüncü oldu. Yeşil-beyazlıların genç erkek basketbol takımı ise Erzurum'u Erzincan'da yapılan Kuzey Doğu Bölge Şampiyonasında temsil etti. Erzurum ekibi, final maçında Trabzonspor'a mağlup olarak turnuvayı ikici sırada tamamladı. 02-07 Nisan 2014 tarihlerinde yapılan Kuzey Doğu Bölge Şampiyonası'nda Trabzonspor gibi güçlü transferler yapan takımı karşı mücadele ettiklerini belirten DSİ Spor Basketbol Şube Sorumlusu Cem Culfa, Erzurum'a şampiyonluk kazandıramadıkları için üzgün olduğunu söyledi.

GENÇLİKSPOR İLE BİRLİKTE ERZURUM'U İYİ TEMSİL ETTİK


Erzurum DSİ Spor Kulübü Basketbol şube sorumlusu Cem Culfa, 2013-2014 yılının özellikle basketbolda başarılara alışık olan bir kulüp olarak alınan sonuçların kendilerini tatmin etmediğini, ancak Erzurum Gençlikspor Kulübü ile birlikte Erzurum'u Kuzey Doğu Bölge Şampiyonalarında iyi bir şekilde temsil ettiklerini söyledi. Culfa, " DSİ Spor olarak gençlerde aldığımız ikincilik ve yıldızlarda elde ettiğimiz üçüncülük bizi çok tatmin etmedi. DSİ Spor olarak yarıştığımız 3 kategorinin ancak ikisinde il birincisi olarak Erzurum'u bölge şampiyonalarında temsil ettik. Küçüklerde Melih Tekin Cinislioğlu hocayı tebrik ediyorum. Gençlikspor olarak bizi yenerek, uzun bir aradan sonra Erzurum'u erkekler kategorisinde DSİ'nin dışında bir takım temsil etti bu başarısından dolayı hocamı ve Gençlikspor kulübünü tebrik ediyorum" dedi.

KIZLAR ELİNDEN GELENİ YAPTI


DSİ Spor'un tecrübeli yöneticisi Cem Culfa, kızlarda şampiyonaya katılma başarısını gösteren Antrenörler Ebru Yurtoğlu ve Nurdan Köseoğlu'nu ve sporcularını kutlarken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile Gençlikspor Kulüp Başkanı Memduh Ceyhan'a da basketbol sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti. DSİ Spor'un basketbolda Erzurum için bir ekol olduğunun altını çizen Culfa, "Bizim bu faaliyetleri yıllardır başarı ile sürdürmemizde katkısı olan Bölge Müdürümüz Sabahattin Çapkınoğlu, Kulüp Başkanımız Kemalettin Yentimur ile yönetim kurulumuza ve Antrenörümüz Hamit Kavurmacı'ya müteşekkiriz. Bu destekler Kulübümüzün Basketbolda Erzurum'u temsil etmesini sağlıyor" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.