Ekonomi Haber Girişi : 30 Ekim 2023 13:10

Dünya franchise sektörü Yenikapı'da buluştu

Dünya franchise sektörü Yenikapı'da buluştu
Yaklaşık 30 bin yatırımcı ve yatırımcı adayın katıldığı bayilik ve franchise sektörünün önemli fuarı Bayim Olur Musun sona erdi. Bir Erzurum markası olan DAYI Kürek Lahmacun ve alt markası 'Enfes Çiğköfte' de fuarın en çok ziyaret edilen stantları oldu.

20 yılı aşkın süredir bayilik ve franchise sektörünün gelişmesinde ve büyümesinde başrolde olan ‘Bayim Olur Musun 21. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ 26-29 Ekim tarihleri arasında yapıldı.

 

İstanbul Yenikapı, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen fuara bir Erzurum markası olan DAYI Kürek Lahmacun da katıldı. Bu yıl hem DAYI hem de bünyesinde oluşturduğu ‘Enfes Çiğköfte’ markasıyla fuarın adeta incisi olan DAYI Kürek Lahmacun, 40 şubesiyle ilgi odağı oldu.

 

 

Erzurum’da doğup Ankara’da büyüyen markanın bugün 40 bayisiyle sektörün devleriyle yarışır hale geldiğini belirten DAYI Kürek Lahmacun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, bayilik yelpazesinin her geçen zaman daha da genişlediğini söyledi.

 

 

‘ENFES ÇİĞKÖFTE’ GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

Bayilik ve franchise almak isteyen yatırımcıları ünlü markalarla bir araya getiren ‘Bayim Olur Musun?’ fuarına bu yıl DAYI Kürek Lahmacun ile birlikte yepyeni bir markayla daha katıldıklarını kaydeden Başkan Arıcıoğlu, ‘Enfes Çiğköfte’yi de tanıttı.

 

 

DAYI Kürek ile lahmacuna farklı bir lezzet anlayışı getirdiklerini, aynı başarıyı çiğ köftede göstermek istediklerini dile getiren Başkan Arıcıoğlu, “‘Enfes Çiğköfte’, DAYI bünyesinden çıkmış bir marka. Uzun süren fizibilite ve alt yapı çalışmasından sonra çiğ köfteye de yeni bir lezzet anlayışı getirmeyi hedefliyoruz. Günde 5 ton ve üzeri üretim kapasitesi ile 500 bayiye aynı anda hizmet verebileceğiz. Bayim Olur Musun fuarıyla ilk kez tanıtımını yaptığımız markamız aynı DAYI Kürek gibi kısa sürede geniş kitlelere yayılacak” dedi. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.