Erzurum Haber Girişi : 16 Nisan 2014 12:40

Duyarlı öğrencilerini onurlandırdılar

Duyarlı öğrencilerini onurlandırdılar
Fen Bilgisi Dersinden etkilenerek ağaç dikme kampanyası düzenlemeye karar veren Cumhuriyet Ortaokulu 5-E sınıfı öğrencisi Fatmanur Akpınar, arkadaşlarının da katılımıyla bir kampanya gerçekleştirdi.
Erzurumajans-Fen Bilgisi Dersinden etkilenerek ağaç dikme kampanyası düzenlemeye karar veren Cumhuriyet Ortaokulu 5-E sınıfı öğrencisi Fatmanur Akpınar, arkadaşlarının da katılımıyla bir kampanya gerçekleştirdi.

Okulundaki sınıfları tek tek dolaşarak tüm öğrenci arkadaşlarını kampanyasına dahil eden Fatmanur Akpınar'ın girişimiyle yaklaşık 250 öğrenci kampanyaya iştirak etti. Babası İlhan Akpınar ile Oltu Orman İşletme Müdürü Cemal Evrim'den destek isteyen Fatmanur amacına ulaştı.

Oltu Orman İşletme Müdürü Cemal Evrim, yeterli miktarda sarıçam fidanı vererek kampanyaya en büyük desteği sağladı. Bu arada okul yönetimi de Fatmanur'un kampanyasına okul binasının arka kısmında oluşturduğu bir fidanlıkla katkı sunarken yine öğrencilerini onure etme adına fidanlığa da Fatmanur Akpınar Bahçesi adını verdi.

Okul yönetiminin bu davranışı karşısında oldukça mutlu olduğunu belirten Fatmanur, herkesi bu tür çevresel konularda duyarlı olmaya davet etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.