Erzurum Haber Girişi : 15 Nisan 2020 15:15

Duyarsızlığın bu kadarı!

Duyarsızlığın bu kadarı!
Korona Virüs önlemleri kapsamında yapılan ‘evde kal’ çağlarının son bir kaç gündür karşılık bulmadığı Erzurum’da, bazı ebeveynlerin çocuklarıyla dışarıya çıkması fotoğraf karelerine yansıdı. Polisin uyarıları dikkate bile alınmadı.
Erzurumajans-Onur SAĞSÖZ-Kentin en işlek yeri olan Cumhuriyet Caddesi başta olmak üzere banka şubelerinin yoğunlukla bulunduğu Gürcükapı mahallesinde yaşanan kalabalık dikkat çekti.



Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bir an olsun ayrılmadıkları banka önlerinde vatandaşları sosyal mesafe konusunda uyarırken, sırada bekleyen bir çok vatandaşın hala maske takmadığı görüldü.



Zaman zaman tartışmaların da yaşandığı banka ve ATM kuyruklarında maske bulamamaktan şikayet eden vatandaşlar, banka görevlilerine, “Maske bulamıyoruz, verin takalım” dedi. Bu arada polisin sık sık anons yapmasına rağmen bir çok ailenin küçük yaştaki çocuklarıyla sokakta bulunması fotoğraf karelerine yansıdı.














Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Burak 01 Ocak 1970 02:00

    Biz mecburen isimizden dolayi cikmak durumundayizda isi olmayipta dolasan insanlara anlam veremiyorum bakiyorum bugun her yer kalabalik coluk cocuk 65 yas ustu insanlar heralde polisimiz biraz insafli davranip ceza yazmak istemiyor insanlarda suistimal ediyor bu durumu yapilmasi gereken sey net evden cikip kurala uymayana hic konusmadan yazacaksin cezayi iyi niyet suistimale donusmeyecek