Spor Haber Girişi : 06 Haziran 2021 12:07

DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM

DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM
BB Erzurumspor?da gözler 17 Haziran'daki kongreye çevrilirken, sessizlik devam ediyor. Ömer Düzgün başkanlığı bırakacağını açıklamasına rağmen, kongre gününe kadar transfer çalışmalarına devam edecek.

ERZURUM AJANS - Spor Toto Süper Lige bir puan farkla veda eden ve ligin bitimiyle birlikte Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’e sosyal medyadan yapılan olumsuz eleştiriler sonucu iki isimde “biz yokuz” demişti.

 

Sekmen ve Düzgün’ün açıklamalarıyla buz kesen Mavi-beyazlı camiada gözler 17 Haziran’daki genel kurula çevrildi. Kongre öncesinde şu ana kadar ortaya çıkan resmi bir aday çıkmadı. Daha önce “Biz adayız” diyen Kürşat Karakaş, Sekmen’in açıklamalarının ardından sessizliğe büründü.

 

Açıklama bekleniyor

 

BB Erzurumspor’da taraftarlar, aday ya da aday olabilecek isimlerden açıklama bekliyor. Özellikle onursal Başkan Mehmet Sekmen’in geçtiğimiz günlerde kameralar karşısında kamuoyu önünde “Ben yokum. Üst yapı ile de alt yapı ile de ilgilenmeyeceğim” demesi üzerine herkes sessizliğe büründü.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuglular 06 Haziran 2021 12:35

    Erzurum Spor bu şehrin her şeyi idi.Bir Sahip olamadiniz. VAR' da puanları haksız yere gasbedildi.Rize ve Trabzon'unda puanı gittiğinde milletvekilleri,burokratlari Gidip yüksek hekem kurulunu bastılar.Masaya silahlarini koydular" bir daha bizim bir puanımız yenmecek" dediler.Bit puanları dahi yenmedi.Biziim Vekiller ve bürokratlar da korkularından uyudular.Bu takım 1 puanla düştü.Yszik çok yazık..İmkanları geniş olanlar ilgilenmediler,utansinlar.Bu Dadaslarin Eğer varsa yüzüne nasil bakacaklar?Erzurum bu ülkenin catisidir,kadim serhat Sehridir.Dadaslara selamlar.