Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2012 13:15

EBAP projesi ile BESYO 'ya hazırlanıyorlar

EBAP projesi ile BESYO 'ya hazırlanıyorlar
Erzurum Valiliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün son yıllarda Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi(EBAP)sayesinde BESYO'ya hazırlanıyorlar.
Erzurum Ajans-Erzurum Valiliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün son yıllarda Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi(EBAP)sayesinde her geçen gün eğitim çıtası yükseltilirken, gençlerde EBAP Projesi sayesinde ücretsiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Fakültelerin Beden Eğitimi Bölümleri Kurslarına katılıyor.
Erzurum Valiliği tarafından görevlendirilen Ersin Dizlek, Fergün Akti ve Fetullah Demir gençleri Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile Fakültelerin Spor Bölümleri’nin özel yetenek sınavlarına hazırlıyorlar. Projeyi Erzurum Vali Yardımcısı Mehmet Gök organize ederken, öğrenciler Valiliğin böyle bir önemli projesi sayesinde Özel Yetenek Sınavlarına hazırlandıklarını ifade ettiler. Valiliğin görevlendirdiği antrenörler sayesinde Özel Yetenek Sınavlarına iyi hazırlandıklarını belirten gençler, “Hedefimiz en iyi şekilde bu kursları tamamlamak ve BESYO ile Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nin Beden Eğitim Bölmüne girmek, bunun için çalışıyoruz. Valiliğimizi de böylesi bir proje için minnet borçluyuz” diye konuştular. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.