Erzurum Düzenleme Tarihi : 14 Nisan 2023 17:00 Haber Girişi : 14 Nisan 2023 14:52

Ebubekir'i vuran Hacı, Çerkezköy'de yakalandı

Ebubekir'i vuran Hacı, Çerkezköy'de yakalandı
Erzurum'da husumetli olduğu kişiye ateş ettiği sırada Ebubekir Akın'ı (27) öldüren Hacı Güler, yurt dışına kaçmak isterken Tekirdağ'da yakalandı,

İddiaya göre, aileleri arasında husumet bulunan Hacı Güler, 26 Mart'ta Yusuf Y. ile Yunus Emre Mahallesinde karşılaştı.

 

Güler, bir araçta olan Yusuf'a belinden çıkardığı tabancayla üç el ateş etti. Ancak kurşunlardan biri o sırada yanında olan Ebubekir Akın'a isabet etti. Hacı Güler olaydan sonra kaçarken, Yusuf Y., arkadaşı Ebubekir'i hastaneye götürdü. Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan genç, bitkisel hayata girdi. 

 

12 gün sonra öldü

 

Günlerce yaşam mücadelesi veren Ebubekir’in bedeni daha fazla dayanamadı. Talihsiz genç olaydan 12 gün sonra hayatını kaybetti. Daha önce cezaevine giren ve birçok suç kaydı bulunan Hacı Güler ise takipteydi. Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel bir ekip sahada çalışma yapmak üzere İstanbul'a gönderildi. İstihbarat Şube Müdürlüğü'noün de desteğiyle Tekirdağ'da oluduğu belirlenen Hacı Güler, Çerkezköy'de saklandığı bir büfenin bodrumunda yakalandı. 

 

Erzurum'a getirilen Haci Güler Savcılıktaki sorgulamasının ardından tutuklanarak cezaevine konuldu. HABER MERKEZİ 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.