Erzurum Haber Girişi : 04 Haziran 2021 12:50

Efsane 3 Temmuz'a, yeni dokunuş yolda

Efsane 3 Temmuz'a, yeni dokunuş yolda
Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanlığı Yönetimi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret ederek, 3 Temmuz Stadı'nda başlayan inşaat ve zemin yenileme çalışmaları hakkında istişare ettiler.

Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanlığı yönetimi Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’i ziyaret ederek 3 Temmuz Stadı’nda yeni yapılacak olan kulüp hizmet binaları ve saha zeminini yenileme çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

 

Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanı Ferit Karakoca, yönetim kurulu üyeleri Fehmi Haymanalı ve Sinan Taskesinlioğlu, 3 Temmuz Stadı’nda yapılacak olan sportif ve sosyal faaliyetler ile yapılması planlanan inşaat projeleri hakkında GSİM İl Müdürü Fuat Taskesenligil ile istişare ettiler. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil’e 3 Temmuz Stadı’nda başlattıkları yeni yatırım hamlesi için teşekkür eden Dernek Başkanı Ferit Karakoca, “İnşallah bu sahanın zemini değiştiğinde ve yeni kulüp binaları hizmete girdiğinde 3 Temmuz Stadı’nın vizyonu daha da değişmiş olacak” diye konuştu. 

 


Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de Amatör Futbolcular Derneği Yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, “Biz sporda branş ayrımı yapmaksızın her kulübe ve her sporcuya kapılarımızı açıyoruz” dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.