Spor Haber Girişi : 23 Aralık 2011 16:47

Efsaneler geliyor

Efsaneler geliyor
Erzurumspor’u Süper Lig’e taşıyan unutulmaz kadronun efsanevi oyuncuları, Alirıza, Furkan ve kaleci Atilla, Pazar günü Belediyespor ile karşılaşacak olan Sancaktepe Belediyespor’un teknik heyetini oluşturuyor.
Erzurum Ajans-Erzurumspor’u Süper Lig’e taşıyan unutulmaz kadronun efsanevi oyuncuları, Alirıza, Furkan ve kaleci Atilla, Pazar günü Belediyespor ile karşılaşacak olan Sancaktepe Belediyespor’un teknik heyetini oluşturuyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta Mücadele eden ve şampiyonluk potasında bulunan Sancaktepespor`u zirveye Eski Erzurumsporlular uçuruyor.

Ali Rıza Salcı`nın Teknik Direktörlüğünü yaptığı ve Furkan Şükürcü ile kaleci Atilla Çebi`nin antrenörlüğünü üstlendiği Sancaktepespor, Pazar günkü zorlu maçta Büyükşehir Belediyespor`un rakibi olurken, üç efsane ilk kez Erzurum şehrine futbolda rakip olarak geliyorlar. Daha önce Furkan Şükürcü, Şekerspor forması ile Erzurumspor`a rakip olmuştu. Erzurumspor`un üç efsane futbolcusunun Teknik heyetini oluşturduğu Sancaktepe Belediyespor, şu anda Spor Toto 3.Lig 3. Grupta 28 puanla, 34 puanlı lider Tarsus İdmanyurdu ve 33 puanlı Hatayspor`un ardından ligde 3. sırada bulunuyor.

Erzurumspor`a 30 yıl sonra şampiyonluk ve süper lig sevinci yaşatan üç efsanenin Erzurum`a gelecek olması heyecan yaşatırken, çok sayıda Erzurumspor taraftarının bu üç futbolcu ile hasret gidermesi bekleniyor.

Erzurumspor`da efsaneleşen üç futbolcudan, kaleci Atilla ve Furkan Şükürcü, iki sezon önce yaz aylarında Erzurumspor`u Yaşatma Projesi kapsamında Erzurum`a gelmesine rağmen, Erzurumspor efsanesi yoluna devam edememişti.

Erzurumspor`da şampiyonluk sevinci yaşayan efsaneler, bu kez teknik adam olarak Sancaktepe Belediyespor`da şampiyonluk sevinci yaşamak isterken, Erzurum`un Profesyonel Ligdeki tek temsilcisi olan Büyükşehir Belediyespor`a rakip olacaklar. (Palandöken gazetesi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.