Erzurum Haber Girişi : 21 Aralık 2016 20:45

Eğlenceli spor ve olimpiyat tanıtımı

Eğlenceli spor ve olimpiyat tanıtımı
Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" sunumu yapıldı. Minik öğrencilere, spor kültürü aşılandı.
Erzurumajans-Erzurum GHSİM'nin ev sahipliğinde Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" sunumu yapıldı. Minik öğrencilere, spor kültürü aşılandı.

Erzurumlu minik öğrencilere eğlenceli olimpiyat tanıtımı yapıldı. Erzurum Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın işbirliğiyle yürütülen "Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi" kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde proje tanıtım toplantısı düzenlendi. TMOK Spor Kültürü Olimpik Eğitim Projesi Sunucusu Sibel Yazgantel tarafından ilköğretim 3-4 ve 5. Sınıf öğrencilerine keyifli ve eğlenceli bir spor olimpiyat sunumu yapıldı.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, TMOK Yönetim Kurulu Üyesi ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, TMOK Yönetim Kurulu Üyesi Oktar Tertemiz ile diğer davetlilerin katıldığı eğlenceli tanıtım töreninde minik öğrencilere spor ve olimpiyatlarla ilgili sorular soruldu, doğru cevap veren öğrencilere ti-shört ve anahtarlık hediye edildi.

Programda EYOF 2017'de Türkiye'yi temsil edecek olan curling, short trcak ve kayakla atlama sporcuları da ödüllendirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.