Erzurum Haber Girişi : 17 Ekim 2023 19:03

Ehliyet sınavında kopya çekti tutuklandı

Ehliyet sınavında kopya çekti tutuklandı
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince taşıtlar sürücü kursu sınavına düzenekle giren iki şüpheli yakalandı. Biri tutuklandı.

Erzurum Lisesi E-Sınav Merkezinde gerçekleştirilen Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu Sınavı'na düzenekle girmeye çalışan biri sürücü adayı iki kişi KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

 

Üzerinde gizli kamera ve işitme cihazı düzeneği ile sınav salonuna giren F.Ö. ile bu şahsa sınav salonu dışından elektronik düzenek vasıtasıyla yardım ederek cevapları söyleyen İ.K. gözaltına alındı. Şahıslar hakkında yapılan üst ve araç araması neticesinde kopya düzeneği yapımında kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi. Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden İ.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, F.Ö. adli kontrol tedbirleri uygulanmak üzere serbest bırakıldı. HABER MERKEZİ 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali 17 Ekim 2023 20:59

    Bu nasıl adalet tutuklama ne demek cahillerin akli sira yaptigi bir aptallik yapılan iş dogru değil tutuklama hiç doğru değil sinavi iptal edersin ehliyetten men edersin o şahsi. Bu adalet değil bu ülkede emek hırsızları var,mal hırsızları var.var oğlu var bu adalet bunlara neden sesini çıkaramıyor.

  • Halis demir 17 Ekim 2023 19:22

    Ehliyet sınavına çocuk girse kazanır ne gerek var 2 defa notları oku gir bu kadar