Erzurum Haber Girişi : 11 Ocak 2022 11:14

Ekipler karlı yolları aşarak ulaştı

Ekipler karlı yolları aşarak ulaştı
Ekmeği pişirirken dumanından etkilenen kadına ekipler karlı yolları aşarak ulaştı.

ERZURUM AJANS - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, olumsuz hava şartları nedeniyle köyünde mahsur kalan bir hastayı kurtarmak için nefes kesen bir operasyona imza attı.

 

 

 


Edinilen bilgiye göre, Horasan ilçesi Çayanyurdu mezrasında yaşayan 55 yaşındaki Fezile Aktaş, ekmek pişirirken dumandan etkilenerek aniden rahatsızlandı. Söz konusu durumun bildirilmesi üzerine Büyükşehir’in kar timleri, elverişsiz hava şartları nedeniyle yolu kapalı olan bölgeye sevk edildi. Büyükşehir’in ekipleri, 112 sağlık ekiplerinin hastaya müdahale etmesi için karla kaplı yolları ulaşıma açtı. Ambulansla birlikte Horasan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aktaş, yapılan müdahalenin ardından sağlığına kavuştu.

 

 

 


Fezile Aktaş, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve 112 ekiplerine teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemiz, 112 ekipleri ile birlikte imdadımıza yetişti. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Cenab-ı Hak, devletimize güç ve kuvvet versin” dedi. İHA 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.