Spor Haber Girişi : 26 Temmuz 2021 10:39

Eksiklere rağmen iyi mücadele verdiler

Eksiklere rağmen iyi mücadele verdiler
BB Erzurumspor, Süper Lig ekibi Konyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti. Dadaşlar, eksiklerine rağmen güçlü rakibi ile dişe diş mücadele etti.

ERZURUM AJANS - Yeni sezon ikinci etap kamp hazırlıklarını kendi evinde sürdüren BB Erzurumspor ikinci hazırlık maçında Konyaspor’la karşılaştı. Şahin Berker’in düdük çaldığı maçı Konya temsilcisi 2-1 kazandı. 

 

Erzurumspor ise eksiklerine rağmen oynadığı futbolla alkış aldı.
Teknik Patron Erkan Sözeri’nin talebeleri güçlü Konyaspor karşısında dişe diş bir mücadele ortaya koyarken, sergilediği oyunla taraftarlarına umut verdi. 
Taraftarlar, Mustafa Yumlu’nun takıma dönmesi ve alınacak iyi bir on numara ile Mavi-beyazlıların gücünü sahaya yansıtacağına inanıyor.

 

 

Konya’dan erken siftah


Mavi-beyazlı takımın eski kaptanı ve kalecisi İbrahim Sehiç’in kalesini koruduğu Konyaspor, 7. Dakikaa Amir Hadziahmetoviç’in golü ile 1-0 öne geçti. 22. Dakikada Amar Rahmanoviç skoru 2-0 yaptı. Konuk takım ilk yarıda soyunma odasına 2-0 önde gitti.


Oltan umutlandırdı


Şahin Berker’in düdük çaldığı Kerem Yükünç ve Giray Kara’nın yardımcılık yaptığı maçta Abdulselam Koçak dördüncü hakemlik yaptı. BB Erzurumspor’un 69. Dakikada geliştirdiği atakta Güney Yılmaz’ın ortasında Oltan Karakullukçu dokundu, kaleci Erten’e de çarpan top filelerle buluştu. Bu golle skoru 2-1’e getiren Erzurumspor umutlandı. Ancak sonraki dakikalarda skor değişmeyince Mavi-beyazlılar sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

 


Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanan maça BB Erzurumspor Jakup Szumski, Celal Hanal, Aykut Demir, Fırat Şaşi, Mustafa Akbaş, Gökhan Kardeş, Gökhan Alsan, Özgür Sert, Arvydas Novikovas, Ahmet Canbaz ve Samuel Olanare 11’i ile sahaya çıktı.
Teknik Patron Erkan Sözeri, ikinci yarıda ise Oltan Karakullukçu, Sefa Akgün, Güney Yılmaz, Cengizhan Bayrak, Serhan Duman, Ndiaye, Estrela, Eyup Oskan ve Hüseyin Mevlütoğlu’na şans verdi.
Konyaspor ise Sehiç, Guilherme, Ahmet, Abdülkerim, Skubic, Soner, Daci, Hadziahmetoviç, Bytyqi, Rahmanoviç ve Cikalleshi 11’i ile maça başladı.


Konuk takımın hocası İlhan Palut da ikinci yarı ile birlikte 11 oyuncusuna da değiştirirken, 9 oyuncusunu aynı anda değiştirerek dikkatleri üzerine çekti. Haber: Nurullah PALA

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.