Ekonomi Haber Girişi : 09 Şubat 2012 16:57

Electro World Erzurum'da

Electro World Erzurum'da
Electro World Türkiye 5. yılına hızlı girdi. Doğu’nun en büyük elektronik mağazasını Erzurum’da açtı.
Erzurum Ajans-Electro World Türkiye 5. yılına hızlı girdi. Doğu’nun en büyük elektronik mağazasını Erzurum’da açtı.
Türkiye’de hızlı ve planlı büyümesini sürdüren Electro World, yeni mağazasını Erzurum TEMA Yenişehir AVM’de açtı. Sabah 08.00’den itibaren kapılarını açan Electro World’ün bin 500 metrekarelik yeni dev mağazasına adeta akın eden Erzurumlu müşteriler, açılışa özel fırsat avantajlarının sunulduğu ürünlere yoğun ilgi gösterdiler. Açılış öncesi 2 bin müşterinin kuyrukta beklediği ve açılış gününe özel olarak 100’e yakın personelin çalıştığı Electro World Erzurum mağazasında 20 kasa aralıksız faaliyet gösterdi. Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek “Modern franchise anlayışının bir örneği olan Erzurum mağazamız, Doğu Anadolu’nun en büyük elektronik mağazası olarak göz dolduruyor” dedi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek; “2011’in son çeyreğini Yalova, Edirne, Şanlıurfa ve İzmit mağazalarını açarak kapattık. Türkiye’deki ilk 4 yılımızı rekorlarla büyüyerek sonlandırdık. 2012’ye yani 5’inci yılımıza ise Doğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük elektronik mağazası olan Erzurum mağaza açılışımız ile hızlı girmiş olduk. Erzurum Yenişehir Tema AVM mağazamız ile Doğu Anadolu’nun en önemli kentlerinden biri olan Erzurum halkına da en iyi hizmeti, bol çeşidi ve en düşük fiyat garantisini sunmaya geldik.” diye konuştu.

Müşterilerine sunduğu geniş ürün yelpazesi, düşük fiyat garantisi ve en iyi hizmet kalitesi ile dikkat çeken Electro World, Yenişehir Tema AVM mağazası ile Erzurum’da da hizmet vermeye başladı. Türkiye genelindeki 26’ncı mağazasını, 2 bini aşkın müşterisiyle birlikte açan Electro World, 65 farklı elektronik ürün grubunda, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü fiyatları kırarak sunmaya başladı. “En Düşük Fiyat Garantisi” sunan Electro World’ün yeni mağazası önünde uzun kuyruklar oluşturan müşteriler, açılışa özel kampanyalardan faydalanarak, ağırlıklı olarak TV’ler ve notebook’lara ilgi göstererek binlerce elektronik ürünü avantajlı fiyatlarla satın alma şansı yakaladı.

ELECTRO WORLD

A
vrupa'nın önde gelen elektronik ürünler perakendecilik grubu Dixons Retail plc'nin tescilli markası Electro World, Türkiye'de Dixons Retail/Esas Holding/ODESA ortaklığı ile hizmet vermektedir. Elektronik perakende sektöründe faaliyet gösteren Electro World, fiyat, çeşit ve hizmette en doğru bütünlüğü sunmak ve müşterilerine en iyi satın alma deneyimini yaşatma iddiası ile çalışmalarını sürdürmektedir. Müşterilerini, beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda en iyi şekilde yönlendiren ve alışveriş sürecinin her aşamasında destek olan yetkin satış danışmanları da bu sürecin en önemli parçalarından birini oluşturmaktadır. Electro World, kahverengi eşyadan telekomünikasyon ürünlerine, bilgisayar yazılım ve donanımından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine, mutfak ekipmanlarından çeşitli aksesuarlara kadar pek çok kategoride geniş bir ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği sunmaktadır. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.