Erzurum Haber Girişi : 28 Nisan 2012 13:30

Elif 2 aylık bebeğiyle birlikte ölmüş

Elif 2 aylık bebeğiyle birlikte ölmüş
Önceki gün Erzurum'da baba evinde kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Elif Karanlıkbulut'un Sığınma Evi'nde bir hafta kaldıktan sonra dilekçe vererek, 'kocamla barıştım' diyerek ayrıldığı ortaya çıktı. Talihsiz kadının yapılan oto
Erzurum Ajans-Cem BAKIRCI'nın haberi-Önceki gün Erzurum'da baba evinde kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen Elif Karanlıkbulut'un Sığınma Evi'nde bir hafta kaldıktan sonra dilekçe vererek, 'kocamla barıştım' diyerek ayrıldığı ortaya çıktı. Talihsiz kadının yapılan otopside iki aylık hamile olduğu belirlendi.

Yaklaşık 4 yıl önce baba evinden kaçarak evlenen Elif Karanlıkbulut ile eşi Ömer Karanlıkbulut çifti arasında son zamanlarda geçimsizlik başladı. At arabasıyla taşımacılık yapan eşi Ömer'den sürekli şiddet gördüğünü öne süren Elif Karanlıkbulut, polise şikayetçi oldu. Gözaltına alınan koca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, genç kadın 3 yaşındaki oğlu Berat ile sığınma evine yerleştirildi. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Elif'i geçici olarak yanında bulunan 3 yaşındaki oğlu Berat ile
Dadaşkent semtinde bulunan sığınma evine yerleştirildi. Elif Karanlıkbulut, 19 Nisan günü 'kocamla barıştık' diye dilekçe vererek sığınma evinden ayrılıp babası Necati Koçak'ın evine yerleşti.

Olay günü, kayınpederinin kapısını babası Mehmet Sıddık Karanlıkbulut ile çalan Ömer Karanlıkbulut, eşini evlerine götürmek istedi. Elif'in, "Gelmek istemiyorum, defol' diyerek tepki göstermesi üzerine damat ile kayınpeder arasında tartışma çıktı.

Öfkeli koca, iddiaya göre, üzerinde taşıdığı ekmek bıçağı ile eşini kalbinden ve göğsünden bıçakladı, araya giren kayınpederini de yaraladı. Ağır yaralanan Elif Karanlıkbulut, kaldırıldığı Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve doğum gününde hayatını kaybetti. Kocası Ömer Karanlıkbulut tarafından bıçaklanarak öldürülen Elif'in yapılan otopsisinde iki aylık hamile olduğu belirlendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.