Ekonomi Haber Girişi : 27 Şubat 2017 14:45

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman yapılacak?
Milyonlarca emeklinin maaşını aldığı Ziraat Bankası, promosyon ödemeleri için takvimini netleştirdi.
Erzurumajans-Milyonlarca emeklinin maaşını aldığı Ziraat Bankası, promosyon ödemeleri için takvimini netleştirdi. 

T.C Kimlik numarası 0 ve 2 ile bitenler Mart ayından; 4 ve 6 ile bitenler Nisan; 8 ile bitenler ise Mayıs ayından itibaren promosyonlarını alabilecek.

İSTER İNTERNETTEN İSTER ALO İLE MÜMKÜN

Ziraat Bankasından konuyla ilgili yapılan açıklamada, emeklilerin sadece Şubelerden değil, internet sitesi ve çağrı merkezinden de taahhütname verebileceği vurgulandı. Bugüne kadar 400 bini aşkın müşteriye promosyon ödemesi yapıldığı vurgulanan açıklamada kimin ne zaman promosyon alacağı şöyle ifade edildi:

ŞUBEYE GİDECEKLER DİKKAT

Bankadan yapılan açıklamada, promosyon taahhütnamesini şubeden vermek isteyen emeklilerin, T.C  kimlik numarasının son rakamına göre bankaya gitmeleri istendi.

4.6 MİLYON EMEKLİYE 2 MİLYARLIK PROMOSYON

Ziraat Bankasından 4.6 milyon emeklinin maaş aldığını belirten banka yetkilileri, bunlara toplamda 1.8 ila 2 milyar liralık promosyon ödemesi yapılacağını belirttiler.  Yetkililer, bugüne kadar 400 bin emekliye ise 150 milyon liralık ödeme yapıldığını söylediler.

7.5 milyon maaşlarını üç kamu bankasından alıyor. Kalan 4.2 milyon emekli ise maaşlarını PTT Bank ve özel bankalar üzerinden alıyor.

Aysel ALP/Hürriyet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.