Erzurum Haber Girişi : 09 Temmuz 2021 20:39

Emniyet Müdürü Aslan'dan, veda ziyaretleri

Emniyet Müdürü Aslan'dan, veda ziyaretleri
Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Aslan, veda ziyaretlerine başladı.

ERZURUM AJANS - Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mehmet Aslan, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e ve İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürlüğüne veda ziyaretinde bulundu.

 

 

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e veda eden Emniyet Müdürü Aslan, Erzurum’da görev yapmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müdür Aslan, “Bu kadim şehrin ve insanlarının her zaman hayatımda farklı ve anlamlı bir yeri olacaktır” dedi. 

 


ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a Erzurum’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Şehrin huzur ve güveni için canla başla çaba gösteren Emniyet teşkilatıyla her zaman uyumlu bir işbirliği içerisinde olduklarını ve bunda İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın çok büyük payı olduğunu kaydeden Başkan Yücelik, bundan sonraki yaşantısında kendisine başarı diledi. Ziyarette Başkan Yücelik, Emniyet Müdürü Aslan’a semaver hediye etti.

 

 


İHA'ya ziyaret 

 

 

Erzurum’da görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ve kadim şehir Erzurum’dan güzel hatıralarla ayrıldığını söyleyen Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ile bir süre sohbet etti. 

Türkez, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, Aslan’a Mersin’deki görevinde başarı diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.