Erzurum Düzenleme Tarihi : 05 Ocak 2023 13:00 Haber Girişi : 05 Ocak 2023 12:36

Emniyet Müdürü Tuncer: Adli Tıp raporunu bekliyoruz

Emniyet Müdürü Tuncer: Adli Tıp raporunu bekliyoruz
Erzurum İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, Atatürk Üniversitesi kampusundaki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) bahçesinde bulunan ceninle ilgili ekiplerin araştırmalarını sürdürdüğünü bildirdi.

Olay geçen 26 Aralık Pazartesi günü KYK bahçesinde meydana geldi. Doğum ya da düşük yapan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bahçeye cenin bıraktı.

 

İhbar üzerine bölgeye giden polis cenini otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürdü. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer, “Olay doğru. Göbek bağı üzerinde duran bir cenin bahçeye bırakılmış. İçeriden mi yoksa dışarından mı atıldı henüz bilmiyoruz. Adli Tıp raporunu beklerken, ekiplerimiz bölgedeki tüm eczaneler, sağlık ocakları ve hastane kayıtlarını araştırıyor. Adli Tıp raporuyla birlikte olayı aydınlatacağımıza eminim” diye konuştu. HABER MERKEZİ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Gerçek şu ki 05 Ocak 2023 23:49

    Dışardan kimse kız yurduna girmiyor. Kız öğrencilerin işi zaten yurdun içinde doğum yapıp bahçeye gömüyorlar.

  • Kaçık 05 Ocak 2023 19:04

    Soru şu:Gençlik Spor İl Müdürlüğü binasını KYK Kız Kampüsüne taşınması ile sporcu, antrenör, esnaf, Müteahitin bu alanlara rahatça girip çıkmaları cenin olayıyla doğrudan ya da dolaylı bir ilgisi var mı?

  • Hakis denir 05 Ocak 2023 14:58

    DNA taramasıyla eninde sonunda ana babası bulunur ama 2 sene ama 20 sene sonra mutlaka örtüşür. Onur bey sağolun olay sizin sayesinde aydınlanacaktır. Yalnız gençlik spor bakanlığı il müdürlüğünün kız yurdu içinde olması hiç uygun değil hele ki Erzurum?da başka yer yokmuş gibi kız yurtlarının bahçesinde olmadı hiç masum değil. Koskoca Erzurum?da yer mi kalmadı ki kızların yurtlarına girdiniz mahremiyet nerde kalır