Erzurum Haber Girişi : 10 Aralık 2011 15:14

Emniyet`ten sokak çocuklarına ziyafet

Emniyet`ten sokak çocuklarına ziyafet
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce yürütülen “Yarınlarımıza Emniyetle Koşuyoruz” projesi kapsamında sokakta çalışan 130 çocuk piknik etkinliğinde ağırlandı.
Erzurum Ajans-Erzurum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğünce yürütülen “Yarınlarımıza Emniyetle Koşuyoruz” projesi kapsamında sokakta çalışan 130 çocuk piknik etkinliğinde ağırlandı.

Palandöken’de bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait tesislerde 130 çocuk, polislerin misafiri oldu. Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ve İl Emniyet Müdürü Halit Turgut yıldız’ın da katıldığı etkinlikte sokakta çalışan 130 çocuğa döner ziyafetinde bulunuldu.
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, sokakta çalışan çocukların topluma kazandırılması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü`nün ciddi bir çalışma içerisinde olduğunu kaydetti.

Vali Öztürk ve beraberindeki İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız ile diğer yetkililer çocuklarla sohbet etti, sorunları hakkında bilgi aldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.