Erzurum Haber Girişi : 26 Haziran 2023 11:43

Emniyetten, uyuşturucuyla mücadele uyarısı

Emniyetten, uyuşturucuyla mücadele uyarısı
Erzurum Emniyeti, uyuşturucu ile mücadelede sahada ki etkin çalışmalarının yanında sosyal medyadan da mücadele için vatandaşlara seslendi.

Erzurum Emniyeti, uyuşturucu ile mücadelede sahada ki etkin çalışmlarının yanında sosyal medyadan da mücadele için vatandaşlara seslendi.

 

Şehrin dört bir yanından ‘Geleceğine sahip çık, Uyuma’ pankartı açan polisler, o anları resmi twitter hesabından paylaştı. 

 

 

Erzurum Emniyet İl Müdürlüğü, sahada uyuşturucu ile mücadele ederken, farkındalık oluşturabilmek içinde bir çok etkinliğe imza atıyor. Kentte son zamanlarda artan operasyonlarla onlarca uyuşturucu taciri yakalanırken, ele geçirilen maddelerde imha edildi. Narkotik ekiplerinin başarılı çalışmalarının yanında İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya aracılığı ile ailelere seslenerek, uyuşturucu ile mücadele mesajı verdi. Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yayımlanan bir videoda ‘Geleceğine sahip çık, Uyuma’ yazan pankart, şehrin en işlek yerleri ve turistik alanlarında açıldı. ‘Şehrimizin dört bir köşesinde   gençlerimize, çocuklarımıza ve tüm vatandaşlarımıza  uyuşturucu ile mücadele günü sebebiyle bilgilendirmelerde bulunduk. Pankartımızı şehrimize sergiledik. Geleceğine Sahip Çık! UYUMA! ‘ yazısı ile servis edilen video, bir çok kullanıcı tarafından da beğenildi. Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.