Kültür-Sanat Haber Girişi : 21 Ocak 2020 14:30

En kral selfie noktaları!

En kral selfie noktaları!
Son yıllarda başgösteren selfie çılgınlığını Turizm Bakanlığı paraya çeviriyor. ‘’Nasıl yani?’’ dediğinizi duyar gibiyim. Şöyle oluyor.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-Bakanlık, daha çok şehire yerli ve yabancı turist çekebilmek için illerde Turizm Müdürlükleri vasıtasıyla instegram noktaları adı altında selfie yerleri belirledi.

Her ilde olduğu gibi Erzurum’da da bu selfie noktaları var. Hem de tam 34 tane nokta belirleyen Turzim Müdürlüğü, özellikle gençlerin instagrama yükledikleri şehir fotoğraflarını buralardan çektirmeyi hedefliyor.

Atlama kuleleri, Atatrük Üniversitesi kavşağı, Taşambarlar ve Üç Kümbetlerin yanısıra bazı ilçelerdeki kilise önlerinde de selfie noktaları belirlendi. Gerek gençler ve gerekse şehire gelen yerli ve yabancı turistler, buralardan çekecekleri fotoğraflar ile il turizmine katkı hedefleniyor. Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kendi sitesinde de selfie noktalarını paylaştı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Emir Tan 01 Ocak 1970 02:00

    Yalnızca bu işe yaraması üzücü