Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2021 14:34

En şanssız takım Erzurumspor oldu!

En şanssız takım Erzurumspor oldu!
Bursaspor'un bay geçtiği 8. Haftada lider Ümraniye sezonun ilk golünü Samsun'da penaltıdan yedi.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Net bir penaltısının verilmediği maçta MKE Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olan BB Erzurumspor, haftanın en şanssız takımlarından biri oldu.

 

TFF 1. Lig’de 8. hafta maçları tamamlandı. Zirve adayları içinde haftanın en şanssız takımı Erzurumspor oldu.

 

Son yıllarda hakemler tarafından yüzü bir türlü gülmeyen Mavi-beyazlılara bir darbe de Hüseyin Göçek vurdu. Daha önceki maçlarda penaltıları ‘es’ geçilen ve Teknik Direktörü ile Kaptanına kırmızı kart gösterilen Erzurumspor’un Başkentte de net bir penaltısı verilmedi. Orta Hakem Hüseyin Göçek özellikle Novikovas’a yapılan yüzde yüzlük penaltıyı vermedi.

 

Başkentte Ankaragücü’ne 2-1 mağlup olan Dadaşlar, fırsat teperken, Milli maç arasına da haftanın kaybeden takımlarından biri olarak girdi.

 

Ümraniye’nin tesellisi liderliği

 

Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde sezona fırtına gibi giren ve 7 hafta kalesinde gol görmeyen Bereket Sigorta Ümraniyespor sezonun ilk golünü 8. Haftada kalesinde gördü. İstanbul ekibi Samsunspor karşısında son dakikalarda penaltıdan kalesinde gol gördü. 1-1 biten maç sonrasında Ümraniye liderliğini devam ettirdi. Recep Uçar’ın talebeleri Milli araya 20 puanla lider girdi.

 

Bursa haftayı bay geçti

 

TFF 1. Ligde Bursaspor 8. Haftayı bay geçti. Altınordu FK, İzmir derbisinde Menemenspor’u 1-0 mağlup etti. Tuzlaspor, Keçiören engelini tek golle geçti. Başkent temsilcilerinden Gençlerbirliği Eleke’nin 2 golüyle Balıkesir’i eli boş gönderdi. Bandırmaspor, deplasmandan Adanaspor’u 5’leyerek sahadan 5-1 galip ayrıldı. Körfez temsilcisi Kocaeli evinde İstanbulspor’u 2-1’le devirdi. Eyüpspor kural hatası olduğu iddia edilen golle Manisa FK karşısında 3-2 galip geldi. Bolu ile Denizli maçı haftanın golsüz sona eren tek maçı oldu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.