Spor Haber Girişi : 11 Nisan 2016 18:24

Engellilerin buz pateni sevinci

Engellilerin buz pateni sevinci
Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezindeki engellilere yönelik düzenlenen buz pateni etkinliği sevindirdi.
Erzurumajans-Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi ve Rehabilitasyon Merkezindeki engellilere yönelik düzenlenen buz pateni etkinliği sevindirdi.

Valiliğin koordinesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kristal Paten Kulübü tarafından hafta sonları yaklaşık 4 saat gerçekleştirilen etkinlikte rehabilitasyon merkezindeki engellilere eğitmenler tarafından buz pateni yaptırılıyor. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci ve Palandöken Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile birlikte buz pateni etkinliğine katılan Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Palandöken ilçesindeki rehabilitasyon merkezinde kalan engellilerle bir araya gelerek, sohbet edip onlara destek verdi.

Engellilere yönelik yapılan bu tür faaliyetlerle onların da herkes gibi bu mutluluğu yaşamasını istediklerini belirten Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, rehabilitasyon merkezinde kalan engellilerin de sosyal yaşama eşit bir şekilde katılımlarını sağlamak için buna benzer bir çok projeyi gerçekleştireceklerini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.