Bölge Haber Girişi : 15 Aralık 2010 12:14

Enkaz kaldırma devam ediyor!..

Enkaz kaldırma devam ediyor!..
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediliyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yürütülen “Kentsel Dönüşüm Projesi” çalışmaları tüm hızıyla devam ediliyor. Proje kapsamında Mal Meydanı’nda devam eden yıkım çalışmalarında sona gelindiği bildirilirken, ikinci etap ödemelerinin yapıldığı ve enkaz kaldırma çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Mal Meydanı’nda yürütülen projenin uygulama çalışmalarında ödeme ve enkaz çalışmaların yüzde 88 oranında tamamlandığını belirterek, şehrin muhtelif noktalarındaki yol yapım ve kaldırım çalışmalarının bitme aşamasına geldiğini bildirdi.

Başkan Küçükler, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Amacımız Erzurumluların yaşam kalitesini yükseltmek. Biz vatandaşı mağdur etmeden, devletin şefkat elini uzatıp ‘öyle bir hizmet yapalım ki insanlar mutlu olsun yaşam kaliteleri yükselsin’ dedik. Sadece ev değil, spor alanı, eğitim, sağlık birimleri, park ve bahçe de gerekli. Halkın park ve bahçeye de oyun alanlarına da ihtiyacı var. Burası mükemmelliklerin insanların yüzüne yansıyacağı bir yer olacak. Çocuklarımızın cıvıl cıvıl koştuğu ve coştuğu bir yer olacak” dedi.

“Musluktan su bizim dönemimizde akar hale geldi. Erzurum’un havasını solur hale getirdik. Çöp yığınlarından Erzurum´u kurtardık” diyen Başkan Küçükler, “İşgal altındaki caddeleri halkın hizmetine sunduk. Yeşil alanlar oluşturduk üst geçitler, özel projeler uyguladık Bu hizmetler devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak, peyzaj çalışmalarına hızlı bir şekilde tamamladık. Projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte Erzurum’un modern bir kent görünüme kavuşması süreci büyük ölçüde bitirilmiş oldu” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.