Erzurum Haber Girişi : 01 Haziran 2016 19:30

Erbakan Vakfı ŞEHİRDER'i ziyaret etti

Erbakan Vakfı ŞEHİRDER'i ziyaret etti
Prof.Dr. Necmeddin Erbakan Vakfı Aziziye İlçe Şubesi, Başkan Erdal Karagül ve yönetimi ŞEHİRDER'i ziyaret etti.
Erzurumajans-Prof.Dr. Necmeddin Erbakan Vakfı Aziziye İlçe Şubesi, Başkan Erdal Karagül ve yönetimi ŞEHİRDER'i ziyaret etti. 

Ziyarette yakın tarihte kurulan vakfın misyonu ve kısa sürede yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Erbakan Vakfı'nın Aziziye Şube Başkanı Erdal Karagül, mukaddesatçı neslin ve insan kaynağının yetişmesinde muhafazakâr kesimlerde geçmişten bugüne ihmal edilen konuları tespit ettiklerini, vakfın bilhassa eğitim konusunda ciddi projelerinin olduğunu vurgulayarak, Erzurum'un en aktif ve eğitimi önceleyen STK'lerden ŞEHİRDER'in çalışmalarını takdirle takip ettiklerini ortak meselelerde birlikte çalışabileceklerini söyledi.

ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş da ülkeyi yöneten kadrolar üzerinde ciddi emeği olan ve Müslüman yüreklerin uzun yıllar umudu ve şuuru olan Prof.Dr. Necmeddin Erbakan'ın ülkemiz için yaptıklarının unutulamayacağını, adına kurulmuş olan vakfın ülkemize ciddi hizmetler sunmasını ümit ettiklerini ifade ederek vakfın yönetimine başarılar diledi.

Ziyarette Erbakan Vakfı Aziziye Şube Başkanı Erdal Karagül, ŞEHİRDER Başkanı Murat Ertaş'a vakfın yayını olan "Erbakan Dilinden Milli Görüş" adlı kitabı ve vakıf senedinin bir örneğini hediye etti. ŞEHİRDER Başkanı Ertaş da vakfın kütüphanesine Şehirder Yayınlarından çıkmış kitaplardan ve dokümanlardan hediye etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.