Siyaset Düzenleme Tarihi : 07 Ağustos 2020 17:04 Haber Girişi : 07 Ağustos 2020 17:16

Erdoğan'dan Akşener ve İnce yorumu

Erdoğan'dan Akşener ve İnce yorumu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli'nin Akşener'e yaptığı 'evine dön' çağrısı ve Muharrem İnce'nin yeni parti kurma hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Erzurumajans-Muharrem İnce'nin parti kurma çalışmalarını ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yönelik ‘eve dön' çağrısını yorumlayan Erdoğan, “Bu tür şeylere yabancı değiliz. Bizim içimizden de birileri ayrıldı, gitti partilerini kurdular.

 

Bu parti kuruşları nereye varır bilemem. Şu anda sayın Muharrem bey ile ilgili olarak o da onun en doğal hakkıdır. Eski bir siyasetçidir, yeni değildir. Sayın Bahçeli'nin daveti ise doğrusu benim yadırgadığım bir davet değildi. O da olabilecek makul bir çizgide davettir.

 

Temenni ederim ki birlik beraberliğin tesisine yönelik inşallah bir adım olabilir. Dağınıklıkta bir şey yok. Ne kadar birlik beraberlik artarsa hele hele HDP ile terör örgütleri ile el ele olmak milli ve yerli olarak düşündüğümüz İYİ Parti'ye hiç uygun da düşmeyebilir. Böyle bir sıkıntının olması hasebiyle böyle bir davet gerçekleşmiştir diye düşünüyorum. Ülke genelinde bir bütünleşmenin gereği bana göre önemlidir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.