Siyaset Haber Girişi : 16 Mart 2024 23:25

Erdoğan o pankartı okumadı ama Sekmen sosyal medyasında paylaştı

Erdoğan o pankartı okumadı ama Sekmen sosyal medyasında paylaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin mitinginde vatandaşların açtığı pankartlardan bazılarını okudu. Dikkat çeken pankartlardan birini de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sosyal medya hesabından paylaştı.
Erdoğan o pankartı okumadı ama Sekmen sosyal medyasında paylaştı

BAZI PANKARTLARI OKUDU

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'deaydı. Yeni Miting Alanında konuşan Erdoğan, yerel seçimlerde vatandaşlardan destek istedi.

 

 

Konuşması sırasında vatandaşların açtığı pankartlardan bazılarını okuyan Erdoğan, AK Gençlik'in hazırladığı "Good Evening, Good Night, Özgür Efendi' yazılı dövize vurgu yaptı.

 

 

Gençlerin açtığı pankartlardan biri de 'Ne Süpermen ne Betmen benim kahramanım Mehmet Sekmen' yazılı pankart oldu.

 

 

Erdoğan'ın okumadığı bu pankartı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sosyal medya hesaplarından paylaştı. HABER MERKEZİ

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 18 Mart 2024 05:27

    Süpermen değil badman yani kötü adam. Ramazanda yollar acayip bozuk adım başı çukur belediye çalışmıyor 1 kürek asfalt atın delikler kapansın yazık bu insanlara. Belediyecilik bu şekilde yapılmaz yollar kötü ikem sigortacılık yapıyorsunuz benzinlik işletiyorsunuz bu şekilde rrzuruma zarar veriyorsunuz. Milletvekili için 3 dönem kuralı varken belediye içinde olmalı. Erzurum?a Canan gerek artık

  • Hudaverdi 17 Mart 2024 18:27

    Özdemir, memurun aldığı para seni ne kadar geriyor! Emekli de emekli olana kadar evini ve yapacağı işleri yapsaydı. Eyt den emekli isen hem calisiyor hemde maaş alıyorsundur. Bizim bu memleket HAYİN HAYİN!!!

  • özdemir 17 Mart 2024 00:44

    emekli 10 bin lira ile nasıl geçinecek. memura vermiş 35-40 bin emekliye 10bin, yahu onlara 5er bin eksik ver emekliyede 15bin ver. iş bilmemezliğin danizkası. Zaten memur milleti ay tmm maaş tmm. Ne diye bu kadar maaş verdin. Hem enflasyonu zıplattın hem emekliyi küstürdün. Memurun hakkı 25bin lira. Zaten piyasada 1 kişinini yaptığı işi kamuda 10 kişi yapıyor. İŞ olmadığı için sürekli namazdalar ya da oyundalar.

  • Dadaş 16 Mart 2024 23:53

    Reis kusura bakma . Erzurumda bile kaybede bilirsin emekliler ve yakınları akp dışındaki adaylara çoktan kaydı